SUWERER 2020 ženy, originálne kožené vrece módne Krokodíla vzor reliéfne ženy reálnom kožené kabelky taška cez rameno

€118.75


Vlastnosti Veľkosť: Stredná Veľkosť: Stredná Rozmery: 30 cm x 25 cm x 17 cm Hmotnosť: K zápasu 1.35 Kg Hlavné Materiál: Superior cowhide(pravej Kože) Kúpiť tašku a dať prítomný

ag

ženy messenger tašky

originálne kožené vrece

tašky

ženy, kožené kabelky

tašky pre ženy

kabelky

Poznámka 1: Vzhľadom na rôzne výrobu dávkach, môže byť odchýlka 2----3 CM pre položky.

Poznámka 2: Farby na vašom monitore počítača sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu farby v závislosti od nastavenia monitora.

O Dane 1.Nie sme zodpovední všetky vlastné dane, ale my by sme vám napísať nižšiu hodnotu, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa colné daň, 2.Obvykle budeme deklarovať minimálnu Hodnotu, aby sa zabránilo vlastné dane, ale z dôvodu rôznych politík v rôznych krajinách, nemôžeme kontrolu tejto podmienky, aby kupujúci môže zaplatiť za niektoré vlastné dane. 3.Kupujúci môže nechajte nám správu a povedzte nám, akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť, keď ste na mieste, poradí, by sme sa vysporiadať s. O Prepravnej 1. Prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby, by sme nie je zodpovedná vrátenie spôsobiť nie ponúkajú právo adresa(vrátane podrobné adresa, telefónne číslo ), všetky balík by sa vyslať do 48 hodín. 2. radi by sme poslať balík www.tantra-egypt.sk štandardná doprava spôsobmi, za Normálnych okolností, by ste získať balíček v 10-35 dní, ale Rusko, Brazília môže trvá 15-60 dni, ak nie ste získať balíček v 60 dní, najprv nás kontaktujte, radi by sme vám vrátime plnú peňazí. 3. Ak chcete získať balík rýchlejšie a zašleme vám ju DHL, EMS, ale musíte platiť extra expedičný poplatok. O Return 1.Kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po tom, ako dostanete výrobok či chcete vrátenie peňazí alebo výmenu veci, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vysporiadať sa s ňou prvý krát 2.Ak nie ste uspokojiť s našimi položky z dôvodu kvality, alebo z iných dôvodov, prosím, kontaktujte nás najskôr, a nie otvoriť sporu bez akejkoľvek diskusie, by sme vám ponúknuť ten najlepší uznesenia o všetkých otázkach, 3.Ak chcete vymeniť iné položky, prosím, vráťte položky k nám pôvodnom balení, a na situácie, ktoré by sme usporiadať poslať nové položky, ako sme dostali taška, okrem toho, sme nie je zodpovedná akékoľvek prepravné, dúfame, že sa môžete porozumenie 4.Ak máš Chybné položky a nájsť tovar bol poškodený, prosím kontaktujte nás prvýkrát a poslať fotografiu k nám pozrieť sa na to, by sme chceli. O Spätnú Väzbu

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Takže prosím, nenechajte otvoriť akýkoľvek spor, alebo nám neutrálne alebo neutrálne spätnú Väzbu 2. ak nie ste spokojný s našim výrobkom po dostali , najprv nás kontaktujte, my vám ponúkneme uspokojivé riešenie na posledný.

Štítky: taška kožená tote, skutočný čistý kožené tašky ženy, 2020 módne ženy, taška ženy, ženy, kožené kabelky ly, ys kabelka, skutočné teľa kožené tašky ženy, dámske tašky 2020 rukoväť, bežné ženy, poštová taška mužov.


( 3 Hodnotenie )

Počet