V60 Strane Odkvapkávaniu Kávy Filtračný Papier, Držiak, s Krytom, Kužeľ Filtračný Papier Box Úložný Stojan Prachu Dôkaz Pultu Dávkovač Stojan

€8.04


Funkcia: Vyrobené z plastu, s protiprachový kryt, môže udržať filtračný papier čistý, vetru, vlhkosti-dôkaz, trvanlivý a je opakovane použiteľný. Polyfunkčný, vhodný nielen na kávu filtračný papier, ale aj pre ukladanie plienky. Stojí dizajn, jednoduché na miesto a vykonávať filtračný papier. Je ideálnou voľbou pre rodiny, úrady, kaviarne, hotely, atď. Vezmite prosím na vedomie, že filtračný papier nie je v cene! Špecifikácia: Farba: biela, čierna, oranžová, zelená materiál: plast Veľkosť: ako obrázok Množstvo: 1 ks Poznámka: veľkosť je ručne merané, tam môže byť chyba 0 až 2 cm, čo je normálne. A vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Štítky: skladacia v60 dripper, kávový filter z nerezovej ocele, káva drip stojan, káva v60, jeden usadenín kávy, kávový filter, chemex káva, káva dripper, čisté opakované použitie filtra kávy, LG V60.


( 2 Hodnotenie )

Počet