Unisex Detská Deka Teplé Pohodlné Cartoon Obálky Swaddle Zimné Zábal Deka novorodenca swaddle zábal Deka Sleepsack

€3.90


Zimná Deka Detská Kočík Zábal Batoľatá Baby Spací Vak Deka

Novorodenca Roztomilé Mäkké Deky Starostlivosti O Dieťa Nástroj Detská Deka Obálky

Špecifikácie:

Položky: detská deka swaddling

Veľkosť: 55x29cm/21.7x11.4in

Zloženie: vonkajšia vrstva-cashmere, podšívka vrstva: pletená tkanina (polyester fiber)

Farba: biela

Vhodný vek: 0-6 mesiacov

Pohlavie: unisex dieťa

Funkcie:

1. Hrubé krátke plyšové textílie, mäkká a teplá

2. Dieťa swaddling deku, aby sa pocit bezpečnosti

3. Jednoduché a pohodlné swaddling

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 X Prikrývka

1.Všetky položky budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním. 2.Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu, nie sme zodpovední za svoje chyby. 3.Všetky naše package prísť s sledovacie číslo. Sledovanie informácií je k dispozícii do 1-4 dni po odoslaní.

1.Budeme balenie a doručenie zásielky ASAP. A tam bude malé oneskorenie pri dovolenku. 2.Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo iné national post. Zvyčajne, prepravná doba je 15-60 dni, podľa vašej krajiny. Ak nemôžete prijímať položky do 60 dní, prosím, neváhajte ma kontaktovať o pomoc. 3.Postupujte podľa obrázkov sa náš sklad

1.Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre riešenie namiesto opúšťa, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, Budeme sa snažiť vyriešiť problém. 2.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby

Štítky: hrozienkový šperky, dotyk bmxc t10, kamienkami mt, tričko huho bos, omietky sovietskeho, pápež tvár kolíky, sram nx hmotnosť, dotykový panel film, plyšové mačka kiki.


( 0 Hodnotenie )

Počet