Bezbolestné Elektrický Zastrihávač Obočia, make-up Očí Obočie Epilátor Mini Holiaci strojček holiace strojčeky depilator Facial Hair Remover Dropshipping

€2.48


Elektrický Zastrihávač Obočia, Make-Up Bezbolestné Oko Obočie Epilator

Funkcia:

1. Nákladovo efektívne s bezkonkurenčná kvalita 2. Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ ABS + Plast 3. Tento make up nástroj vám pomôže ľahko odstrániť nadbytočné tváre / obočie vlasy. 4. Rúž design, prenosný veľkosť. 5. Vám radi náladu vždy, keď použitie. 6. Je to trvanlivé & strenthen. 7. Móda & smart dizajn: Ľahko sa prenáša na cestovanie alebo domáce použitie. 8. Vhodné pre všetky dievčatá a mladé ženy milujú krásu. 9. Jedného produktu hmotnosť: 33 g (funkcie opp balenia) 10. Napájanie: 1*AAA batérie (neobsahuje Batérie)

Package Zahrnuté:

Jedného produktu hmotnosť: 55g(funkcie opp balenia) Napájanie: 1*AAA batérie(neobsahuje Batérie)

Revolučný obočia, odstránenie technológia odstraňuje prebytok obočie, bezbolestne a neškodne na dosiahnutie účelu, pre krásu.

V porovnaní s tradičnými obočia, odstránenie metódy, to je jednoduchšie, pohodlnejšie a efektívnejšie.

Vodotesný hodnotenie, priamy, umývanie s vodou, viac pohodlné ovládanie a jednoduchšiu údržbu

Rezačka hlavy môže byť odstránená a nahradená. Maximalizovať cyklické používanie a k predĺženiu životnosti.

Rýchlo odstrániť nadbytočné vlasy Udržať pokožku čistú

Výbava podľa toho, ktorá časť, ktorú chcete : Obočia / Tvár, vlasy, Pery vlasy / Bokombrady

S vysokým rozlíšením, vstavanou LED lampa

Ako Používať

1. Posuňte prepínač do polohy ON, svetlo sa zmení na. 2. Použitie na čistú, suchú pokožku, vytiahnuť kožu napäté a pohybovať sa v malých, krúživými pohybmi. 3. Je normálne, depilačný hlavu, aby sa stal teplé s pomocou.

Tam sú štyri farebné si môžete vybrať.

Inštalácia batérie metóda

1.Otvorte kryt priestoru pre batérie a vložte batériu 2.Nainštalujte kryt batérie, otvorte prepnúť na použitie 1. Podporujeme dropshipping. 2. Ponúkame jednoduché balenie funkcie opp tašky. Ak potrebujete farbu obalu, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred objednávke.

Štítky: hair clipper opravy, lesk na pery, zastrihávač obočia, cosmet, guľôčky murano, obočie britva, britva oholenie, jednoduchý make-up nástroje, 37 batérie, ľudské vlasy.


( 2 Hodnotenie )

Počet