Pol prsta Rukavice na Koni Nylon Rukavice Vonkajší Športový Tovar Telocvični Cyklistické Rukavice Ľahký protišmykových na Tlmenie nárazov Bicyc

€2.57


Funkcie:

*1. Jazda rukavice sú vyrobené z jemne zrnitou priedušné elastické oka a jemnou kože, aby sa vaše ruky suché, na jar, v lete a na jeseň.

*2. Oka dizajn na prednej a zadnej strane zadnej strane je užitočné pre odvod tepla a vetraním. Prst časť prijíma low-key vytiahnuť krúžok, čo je výhodné, ak chcete nastaviť, utiahnite a odstránenie rukavice.

*3. Horské cyklistické rukavice majú silný šok absorpcie ochrany, zníženie cestnej vibrácií, únavu ruky, šmyku odolnosť a odolnosť proti opotrebeniu, a vyhnúť sa sweltering dlane počas namáhavého cvičenia. Špeciálne navrhnutý vytiahnuť krúžok na konci prsta je užitočné, aby sa z po cvičení.

*4. Bambusové drevené uhlie, bambusové vlákno uterák látka je hodvábne a mäkké, absorpciu vlhkosti a vetrania

*5. Napnutia cyklistické rukavice prostredníctvom lepidlo nastaviteľné hasps, aby vyhovoval vašim osobným potrebám. Povrch je vyrobený z vysoko-pružnosť oka handričkou s dobrou vzduchovej priepustnosti a silné hygroscopicity. Nebojte sa o žiadne ruku tvar.

Špecifikácia:

Farba: čierna, modrá, ružová

Zoznamy:

1 pár na koni pol prsta rukavice

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: nosenie rukavíc, vonkajšie športové topy, pre telocvični rukavice, telo budovať, vonkajší športový tovar obchodov, zadarmo športový tovar, retro športový tovar, telocvičňa muž, vonkajšie športové vybavenie, vonkajšie športové obchod.


( 1 Hodnotenie )

Počet