H18+ 2,4 GHz Bezdrôtová Mini Klávesnica QWERTY Dotyková Myš Usb Klávesnica Podsvietenie Vzduchu Myši Vstavané Lítiové Batérie Pre Android TV

€14.05


Model: H18+ Lietať Vzduchom Myš s Podsvietením

Prehľad

Pôvodné Dodávať priamo,nikdy na sklade

Pôvodné poskytnúť firmvéru priamo,ponúkame najnovšie firmware podporu.

Najnovšie colné rom, ak potrebujete

OEM objednávky, ak chcete,

Lepšie ceny ak chcete,... viac ako viac ďalšiu podporu, ak chcete,

Funkcie Inovatívny tvar, prenosné, elegantný. Môžete ju použiť pre e-maily, chat, diaľkové ovládanie, správa textu a hry. Je kompatibilný s PC, Notebook, Mac OS, Linux, HTPC, IPTV, Google Android Smart TV Box, XBMC, Windows 2000 Windows XP /Vista/7/8/10.Použite ho na váš Android, že na krabičke alebo smart TV na pohovke, alebo prezerať internet v najpohodlnejším spôsobom. Dotyk Funkcie: vrátane pohybe myši, ľavým tlačidlom myši, kliknite pravým tlačidlom myši a myš koliesko. Klávesnica funkcie: virtuálna klávesnica funkcia môže dodať písmeno textu. Gestá: podpora dotykových gest, ako dotykový panel v notebooku. Čo je viac, podporuje aj niektoré exkluzívne gestá zjednodušenia spoločnou kontrolou. Použite ho na ľahko vkladať text,prehliadanie internetu a hrať hry s jednotným klávesnice. Užite si až 10m prevádzkové vzdialenosť. Tento produkt len môžete použiť nižšie 2A USB konektor poplatku, v opačnom prípade môže horieť Špecifikácie výrobku Prijímač(dongle): Nano štýl port pre Pripojenie: S USB2.0 alebo vyššie režim Prenosu: GFSK 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia, až 10 metrov prenosová frekvencia : 2400-2483MHZ(16 kanálov) Prenos Energie : Menej ako +4bd Napájanie: Nabíjateľná polymer Lithium-ion batérie, nabíjacie napätie: 4.4 V-5.25 V Nabíjací prúd: 300mA Prevádzkový prúd: Spací prúd: Čistá hmotnosť: 118g Veľkosť : 143*89.5*18.5 mm Systém Podpory: HID kompatibilný USB HOST zariadenie - Window XP, Vista,7/8/10, Linux, OS Android (So štandardným USB rozhranie), Mac OS Vhodné: pre Domácu zábavu, multimediálne vzdelávanie, školenia, stretnutia, prezentácie a počítač, diaľkové ovládanie, počítač-kontrolovaný; Auta TV, HTPC, veľkej obrazovke TV, smart TV, pevný disk prehrávača network prehrávač, X-BOX Indikátory: Červený : - To blikať na nízke napätie a byť v stave nabíjania - To bude vypnutý, keď je batéria úplne nabitá. Modrá: - udržiava na pri kľúč alebo touchpad je stlačené a byť vypnutie po prst prepustený. - To bude blikať, keď je bezdrôtový časť nie je správne fungovať. Prosím, uistite sa, že váš usb prijímač bol zapojený do hostiteľskej strany, alebo musíte re-pair to znova. Orange (vľavo): Znamená touchpad je v režime klávesnice. Orange (Vpravo): je touchpad je v kontakte režime. Poznámka: Pri 2 oranžová Led diódy sú na súčasne znamená touchpad je v exkluzívnej gesto stav. Upozornenie: Pre úsporu energie, touchpadu vstúpi do režimu spánku, keď nie je žiadny prevádzku v 3 minút, alebo je wirelss disnnection v 10 sekúnd. Balík obsahuje 1 x H18 Keyboard & Mouse 1 x USB Bezdrôtový Prijímač, 1 x Nabíjací Kábel, 1 x užívateľská Príručka (po anglicky)

Obrázok Detail:

Tak čo ! Teraz akcia !! Potrebujete tento Produkt !!

Štítky: air mouse, qiachip diaľkové, ergonomická bezdrôtová, air mouse ruskej, upraviť klávesnice, projektor t8, bluetooth touchpad, airmous, qwerty telefón mobilný telefón, thundeal.


( 3 Hodnotenie )

Počet