DOXINGYE 3,5 mm Muž AUX audio kábel Aux Pripojenie Line Kábel Audio Adaptér pre Pioneer Headunit IP-BUS MP3 Rádio

€3.26


DOXINGYE 3,5 mm Muž AUX audio kábel Aux Pripojenie Line Kábel Audio Adaptér pre Pioneer Headunit IP-BUS MP3 Rádio

Vlastnosti: Tento Audio Adaptér je vhodný pre všetky prenosné zariadenia s 3,5 mm jack S týmto Audio Adaptér, nie je tam lepšiu kvalitu zvuku pri počúvaní hudby. Špecifikácia: Materiál: PVC Dĺžka Kábla: cca 100 cm Veľkosť balenia: 15 * 9.5 * 2 cm / 5.9 * 3.7 * 0.8 v Balení Hmotnosť: 66 g / 2.3 oz Poznámka: rádio, musí mať AI-NET konektor Použite diagram: Zoznam Balíkov: 1 * AUX In Kábel Teplé tipy:Platba musí byť vykonaná do 5 dní po aukcia.

Poštovné: 1. Doprava po celom svete.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú len pre referenčné účely. 5. Služby tranzitný čas, poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Reurn&Vrátenie : 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo, môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada

Pripomienky: 1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr. 3. Kontaktujte nás e-mailom pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Pracovný čas a kontaktné informácie: Sme, práca 6 Dní v týždni, 8:30 - 17:30 pondelok - sobota Peking Čas Želáte, môžete mať skvelý nákupný zážitok tu

Štítky: auto cd menič, fusion tesla, pioneer prehrávač, mikrofón s transformátor, pioneer bt ip bus, pioneer rádio, kábel ip-bus, fiat 500 usb, doxingye, iso pioneer.


( 1 Hodnotenie )

Počet