Kórejský iny studený vietor jednoduché temperament nika dizajn husto pin S925 šterlingov strieborné náušnice náušnice žena

€3.99


/ Veciach, ktoré potrebujú pozornosť /

Pozlátené ozdoby sú zvyčajne nosili, aby sa zabránilo nárazom

Trenie s tvrdými predmetmi

Vyhnite sa kontaktu s kyselinami, organické soli v pote sú tiež ľahko oxidovať na povrchu šperkov

Po nosení, utrite ho s alkoholom a uložiť ju

Len dobrú starostlivosť o šperky sa môžeme ho použiť ako nové na dlhý čas

Otázka

1, výrobok nie je skutočné strieborné šperky?

Dobrý deň! Naše produkty sú všetky čistého striebra ozdoby s strieborný obsah 92.5%. Každý produkt, ktorý podporuje kontrolu, a môžete zaslať tovar na príslušnej agentúry pre re-kontroly.

2. Ako je produkt veľkoobchod, ako distribuovať? Ako môžem odoslať zásielky?

Dobrý deň! Divízia I výrobky 100 yuan alebo 5 ks zmiešané dávky. O generáciu, som Divízia má nezávislý útvar prevádzky, v strede bez poplatku, okrem poskytovania našich vlastných dát snímania balíky, v mene zákazníkov priamo cez Internet na objednávku. Veľkoobchod 300 yuan z národnej pozemok, 1000 yuan z balíka Shunfeng. Poštovné: kmeňové express národnej 7 yuan, Shunfeng Provincie Guangdong 13 yuan, 23 yuan mimo provincie, 25 yuan vo vzdialených oblastiach, Hong Kong, Macao a Taiwan unified platiť!

3, akýmkoľvek výrobkom, môžete sa objednať? Môžem citovať prvý s obrázkami alebo vzorky?

Dobrý deň, všetky šperky je možné prispôsobiť, môže byť prispôsobená prostredníctvom obrázkov alebo fyzické produkty. Môžeme použiť obrázky pre približnú cenu určenia polohy, ak cez vzorky, môžeme v podstate citovať pomerne presné ceny.

4. Je prahová hodnota pre vaše výrobky boli vyrobené alebo vlastné vysoké? Koľko dní sa výrobný cyklus trvať?

Dobrý deň, prah pre spoluprácu s našou firmou je veľmi humánne. Ak edition poplatok sa hradí zákazník na svoje vlastné náklady, naša spoločnosť môže vrátiť edition poplatok po množstvo našich výrobkov je prispôsobené od 100 ks do 300 ks kumulatívne. 300 kusov naraz, a to bez rady poplatok. Ak sú 100 ks, 300 ks, alebo 1 000 kusov jednotlivých položiek, za predpokladu, že existuje verzia strieborné ozdoby kmeňových štýl a non-prírodný kameň, trvá 4-5 dní na 100 kusov, 5-7 dní na 300 kusov, 7-10 dní na 1000 kusov a iných výrobných cyklov, okrem sviatkov.

Štítky: black cape kostým, luk vlasy čisté, 925 silver, dubaj šperky set pre ženy, cosplay kabát, elf žena, africké náhrdelník ženy, diadem mužov, kvet headpiece svadbu, nohu krúžok.


( 0 Hodnotenie )

Počet