Qi 4 v 1 Bezdrôtovú Nabíjačku Na iPhone 12 Nabíjací Dock Stanica Pre AirPods Apple Hodinky Xiao Rýchle Bezdrôtové Nabíjačky Stojan USB C

€9.84


Ako zostaviť produkt?

Krok 1: Vložte do otvoru Krok 2: Fix pevne, musíte tlačiť na jednej strane sa dopredu a potom zatlačte na druhej strane.

Upozornenie 1 (Veľmi dôležité):

Máme 2 druhy nabíjací dock stanica: >>>>> "S Bezdrôtovým": s bezdrôtové nabíjanie funkciu,môžete nabíjať v telefóne pomocou bezdrôtového spojenia( telefón musí podporovať bezdrôtové nabíjanie) .Toto je drahšie. >>>>> "No Wireless": bez bezdrôtovú nabíjačku funkciu. Nemôžete nabíjanie telefónu bezdrôtovo. Je to lacnejšie. Upozornenie pri zadaní objednávky. >>>>> Sme sa nevráti alebo vrátenie peňazí v prípade, ak si zvolíte nesprávny možnosť pri vytváraní objednávky.

Oznámenie 2(Veľmi dôležité):

Musíte použiť 9V/1.8 A(18W) alebo nad nabíjačku USB, ktoré podporujú QC alebo PD rýchle nabíjanie pre tento bezdrôtové nabíjanie zariadenia.

Funkcie:

1. 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné! 2.【4 v 1 Bezdrôtovú Nabíjačku Stand] vyzýva multifunkčné nabíjací stojan Pre iPhone/Micro/Typ-C rozhrania môžete nabiť takmer pre všetky mobilné zariadenia, ako je napríklad iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Pre Huawei, Sony, a nabíjací dock môže byť voľne otáčať o 360 stupňov. 3.【Kompatibility] vyzýva-Univerzálny Kompatibilný pre iWatch série Pre iWatch 4/3/2/1, pre Airpods a pre iPhone Xs / Xs Max / Xr / X / 8/8 Plus/ pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10/S10 Plus/ S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / S7 Edge / S6 Okraji Plus / Poznámka 9 / Note 8. 4.【Poplatok Dopredu] vyzýva nabíjacej stanice využíva najmodernejšie automatické ovládanie technológia. Vstavané ochranné opatrenia proti preplatok, nadprúdu a prepäťová ochrana, regulácia teploty, cudzí objekt detekcie. Stráže batériu prístroja proti preplatok škody. 5.【Najlepšiu Kvalitu] vyzýva Inovatívny Silikónový Materiál,Bez škrabanie váš iphone/iwatch/airpods blokovanie obrazovky alebo edge. Dokonale zdobí vaša spálňa, pracovňa, hala, kancelársky stôl . 6.【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Stačí Nainštalovať pôvodné apple kábla do stojana, potom môže pracovať ako nabíjací stojan pre vás. Skryť dlho zbytočné káble,

Produkt Parameter:

Farby: Čierna/Biela Vstupné: DC5V-3A, 9V-1.8 A(PD alebo QC Rýchle Nabíjanie) Nabíjačka výstup: DC 5V-1,5 A Bezdrôtová nabíjačka výkon: 10W/7.5 W/5W(Len jeden s bezdrôtovú nabíjačku funkcia) USB dĺžka kábla: 1.2 m Ten bez bezdrôtového nabíjania funkcia bude kratšia ako jeden s bezdrôtové nabíjanie. Bez Bezdrôtovú Nabíjačku pre Apple Hodinky! Bez Bezdrôtovú Nabíjačku pre Apple Hodinky!

Poznámka 1:

(1). Bezdrôtové nabíjanie funkciu rovnako vhodné pre mobilné telefóny, to nemôže podpora pre apple hodinky. (2). Neuvádzajte sledovať originál nabíjačku pre Apple Hodinky.

Poznámka 2:

Č Package Box !!! Č Package Box !!! Č Package Box !!! Používame bezpečnejšie vzduchu stĺpec kotúčoch na ochranu našich produktov. Ak sa zobrazí výrobok s kvalitou problémy, obráťte sa priamo na nás, pomôžeme vám vysporiadať sa s problémom, prosíme, nenechávajte zlé preskúmať priamo, ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: kvm dbg, husa vzduchu struky, cnc hodinky, ary hodinky, volať iphone 12, mijia, amizfit, kingwear kw88 smartwatch, oriko, stick usb.


( 3 Hodnotenie )

Počet