Polyester Sprchové Závesy Nepremokavé Hrubé Pevné Vaňa Závesy Pre Kúpeľni Vaňa Veľké Široké Kúpanie Kryt S 12 Háčiky

€2.60


Funkcie:

Nepremokavé účinok: Úroveň 4 nepremokavé, porovnateľné s nepremokavé účinok dáždniky, pomocou high-density polyesterovej tkaniny, hustá a silná, dobrá odolnosť voči oderu, nepremokavou úpravou vo vnútri, dvojité vlhkosti-dôkaz, dobre prikryť, kúpanie nelepí sa, textílie pomocou nanotechnológie, rovnomernejšie rozloženie, odrezať formy inváziu a dosiahnuť nepremokavé a anti-mold účinok.

Prírodné rúško, non-plávajúce: Na doplnkovú činnosť sprchový záves je vynikajúca v vyhotovením, a ťažké viesť line stojí za celý záves. Hem rúško je prirodzené, non-plávajúce, jednotné vlny, anti-vyhladenie a hodvábna.

Kovové dierky: šetrné k životnému prostrediu a odolné, tvrdé textúra, bez oxidácie, žiadne zafarbenie.

ABS sprchový záves krúžok: ABS sprchový záves krúžok, šetrné k životnému prostrediu a odolné, tvrdé textúra, bez oxidácie, žiadne zafarbenie.

Špecifikácie:

Farba: Tmavo Sivá

Materiál: Polyester

Veľkosť: 180 * 180 cm/5.9*5.9 ft,200 * 180 cm/6.5*5.9 ft

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Sprchový Záves

12 X Sprchový Záves Krúžky

Štítky: tvár uterákom darček, suché vlasy zábal, hlavu uterák turban, africké vaňa nastaviť, bambusové vlasy uterákom, kreslená postavička sprchový záves, bavlna vlasy zábal, čierne africké sprchový záves, jednorazové uterák v roll, mikrovlákno uterák na vlasy.


( 1 Hodnotenie )

Počet