PS4 Káblové Kamufláž Herné Headset PC Počítač Hráč Herný Notebook Mikrofón Úplne Nové Svetlo Hudbu Stereo Headset Veľký Headset

€18.01


PS4 Káblové Kamufláž Herné Slúchadlá Hlboké Basy Headset Počítač Hráč Slúchadlá Slúchadlá S Mikrofónom Pre PC, Počítač, Telefón, notebook

Milý priateľ,

Vďaka za vašu podporu. Po 2 mesiacoch veľké úsilie,vírus v Číne je strážných.Väčšina miest, ktoré sú vyliečený to. Všetci zamestnanci začať normálne pracovať.

Teraz veľa krajín, obaja majú túto chorobu.Chceli by sme zdieľať skúsenosti nás pre vás.

1.Mali by ste nosiť masku keď vyjdete von.Použitie papiera na dotyk publikovať miesto.Prosím, nedotýkajte úst,očí a nosa, keď ste mimo.

2.Umyte si ruky, keď prídete domov.

3.Použite 75% alkoholu sprej zásielky.

Robíme to počas týchto dní a bude mať pre toto obdobie.Je to pracovať spoločne bojovať proti tomuto vírusu.

Mohli by ste kúpe produktu, bez akejkoľvek starosti.Je to veľmi bezpečné.

Akékoľvek otázky,sme si odpoveď, ktorú čoskoro.

Funkcie: Nové 2020, skrytý mikrofón, dobré skúsenosti. 50 mm stereo reproduktor, vysoká citlivosť známky. Kamufláž tvar, farebné svetlá, oslňujúci a oslňujúci. Ergonomický dizajn, ľahké a pohodlné na nosenie. Vedúci lúča je pohodlné, vhodné na dlhodobé nosenie, látkové chrániče sluchu, mäkké a priedušné.

Kontrolný zoznam: Slúchadlá Predlžovací kábel

Štítky: laser ps4, headphon usb, asus herný notebook, herný headset, držiak na slúchadlá hráč, cloud hyperx, hráč ružová, earphon, skupina mikrofón, herné slúchadlá slúchadlá.


( 2 Hodnotenie )

Počet