JXSFLYE LED nástenné svietidlo Bezdrôtový Automatické PIR Senzor Aktivovaný Indukčné svietidlo Svietidlo Indoor & outdoor / Vonkajšie Použitie na batériový

€6.61


Pohyb-snímanie osvetlenie tri jednoduché spôsoby

ON, OFF a AUTO. Nastaviť LED nočného pre AUTOMATICKÝ režim, a to okamžite rozsvieti nočného pri detekcii pohybu v rozsahu 3 metrov do 120 stupňov. Ak nie je detekovaný pohyb za 15 sekúnd, svetlo sa automaticky vypne, ktorá šetrí energiu a šetrí batériu.

Prenosné & Praktický Dizajn

V nočného môžu byť odstránené z montážnej platne a použiť ako baterka v prípade potreby.

Svetlé okolitého osvetlenia

10 Led diódy vyžarujú silné svetlé svietiť v tme, ale matné tienidlo dizajn rovnomerne rozptyľuje svetlo, ak chcete vytvoriť teplé okolitého svetla a zabrániť drsné oslepujúci účinky.

Všestranný a jednoduchá inštalácia

Tento nočného beží na 3 x AA batérie (nie sú súčasťou) a je dodávaný s dvoma 3M obojstrannej lepiacej podložky.Táto jednoduchá inštalácia nevyžaduje žiadnu kabeláž ani pripojenie k elektrickej sieti. Pripojená môže byť ku chodby, schodiská, schody, kúpeľne, spálne, skrine a viac.

Špecifikácia:

- Citlivosť > 3 metrovú Vzdialenosť

- Sensor Rozsah: 120 stupňov

- LED Qty: 10 LED

- Farba svetla: teplá žltá

- LED životnosť: 50.000 hodín alebo viac

- Batérie: 3 ks AA batérie(nie sú súčasťou)

- Rozmery: 120*75*42MM

- Materiál: ABS

- Ľahká hmotnosť: 89g

-Inteligentný Senzor Detekcie

-Senzor, Svetlo má zabudovaný pohybový senzor, ktorý detekuje pohyb až 15 metrov, a to efektívne zapne svetlo, zapnutie a vypnutie v závislosti na svetle

-Rýchla, Jednoduchá Inštalácia s odnímateľnou späť mieste, ktoré má 3M stick podložky, môžete ľahko zmeniť batérie a udržať svoj podklad na stenu alebo na policu.

Štítky: veľa vonkajšie svetlo, lampa pohyb, pohybom aktivované led svetlá, led lampa s snímač a diaľkové ovládanie, steny bočné svetlá, batériový stropné lampy, led snímača, klas prepínač, 10w led reflektor, led snímača pohybu usb.


( 1 Hodnotenie )

Počet