Hot Predaj Tempo Šatka Puk Víťaz Zábavné Hračky Rada-Hry, Hračky Rýchly Hokej Šatka Puk Hra Party Čas Zábavné Hračky Pre Rodiny A Deti

€24.55


Veľkosť :56*30*3 cm

Na horečný, rýchlo-chodil po Premium vytvorený drevený hry a puky 2 hráčov hry Spustenie Hry Miesto päť puky na každej strane hracej plochy. List každom konci elastické kapely do bočné drážky tak nezapadne na svoje miesto. Dvaja hráči tlieskanie "high desiatich" štýl na začiatku hry. Rýchle Lietanie Puky Hráči používajú pružné začať puky cez bránu, až kým už nie sú žiadne ďalšie puky na ich strane. Hráči sa nemusíte striedajú, sú len znova načítať a oheň tak rýchlo, ako môžete. Kto zúčtuje ich strane dosky prvej výhry. Punisher Hra Variant Punisher je vtipné variácie hry pre skúsených hráčov. Zakaždým, keď ste odpálili puk bez to ísť cez bránu, musíte mať jednu z vášho súpera puky a vložil na vašej strane, zatiaľ čo recitovať " súhlasím môj trest.

Štítky: horúce rýchly hokej šatka puk, kkkd rýchlo šatka puk, juventus stadium, stolný hokej šatka puk, fooseball, rýchlo šatka puky, Šatka Puk, beerpong tabuľka, rýchly hokej šatka, Foosball Víťaz.


( 1 Hodnotenie )

Počet