Nové Módne Burgundsko Slim pánske Oblek 2 Ks Pánske Obleky, Saká Vlastné Elegantné Smoking Svadobné Dance Party Bunda Šaty

€51.82


Poznámky

1. Sme továrne, dodávateľom, a my sme on-line 24 hodín. Takže ak máte nejaké otázky o štýl, veľkosť, farbu, poštovné, atď, prosím, zadarmo, dajte nám vedieť, budeme odpovedať vám na prvý raz.

2. Naše obleky bude vykonaná ako viac ako 95% podobný ako na obrázku. Tak tam môže byť mierne farebný rozdiel medzi fotografiou a hotové oblek (to nie je chyba), pretože v rôznych displej obrazovky bude mať trochu iné zobraziť na rovnakej farby .

3. O kravatu&vreckovku farby, farba je náhodný, možno odlišný od štýlu fotografie. Ak máte farebnú požiadavky, kontaktujte nás, aby sa poznámka. Ďakujeme za pochopenie.

FOTO ZOBRAZIŤ

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

O Štandardnej Veľkosť Grafu: prosím, vyberte si správnu veľkosť podľa vašich vlastných prípade, čo je veľmi dôležité pre nás, aby obleky pre vás. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

AKO MERAŤ

Ak vyššie uvedené štandardná veľkosť nesedí, nemusíte sa báť, môžeme zákazku pre vás, a cena je isté, vitajte vybrať a kúpiť.

Ak chcete zákazku, prosím, zmerať svoje telo, ako tieto merania fotografiu, a zobraziť ich na nás.

FARBA GRAFU

Povedzte nám, prosím, vašu farbu, keď ste, aby:

Doprava

Prepravujeme tovar od EMS(5-10 dní), ak chcete získať rýchlo, môžete si vybrať IPS alebo DHL, alebo iné prepravné.

Doprava platba

American Express; Crit Karty; Banka Bankové Prevody; Western Union.

Drop shipping

Môžeme drop shipping, prosím, pošlite mi váš objednávateľa, doručovaciu adresu pri zadaní objednávky.

Dovozné clá

Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo prác dodatočné náklady, bude pred ponúkanie/nákup.

Naše záruky

Dane, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou nákup v našej predajni, sa môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosti nasledovne:

1. Položky prijatých do 30 dní od doručené dňom.

2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

3.Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Poznámka: pančuchové Nohavice, šperky, plavky, spodná bielizeň a krásu položky nie sú schopní byť vrátené alebo vymenený.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojný s vašimi produktmi a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.

2. Ak nebudete spokojný našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: syn svadobný oblek, black tailcoat, pánske obleky šatku, sako muž, muži oblek, oblek ženy, sako pre mužov doprava zadarmo, pre mužov oblek, sako šaty ženy, mužov smoking.


( 4 Hodnotenie )

Počet