DovEggs Pevné 14K 585 Biele Zlato FG Color Lab Pestuje Moissanite Celej Večnosti Svadobné Kapela pre Ženy Klasické Kolík Nastavenie Strany Krúžok

€523.50


DovEggs Pevné 14K 585 Biele Zlato FG Color Lab Pestuje Moissanite Celej Večnosti Svadobné Kapela pre Ženy Klasické Kolík Nastavenie Strany Krúžok

Informácie o produkte:

1. Prsteň je vyrobený s 3,5 mm, 4 mm alebo 5 mm F farba moissanite

2. FG farba vyzerá v blízkosti bezfarebný

3.Výborný strih – vytvorené s cieľom maximalizovať reflexné brilantnosti Moissanite (vyššie ako diamant reflexné index) vyzerá viac ako diamant, ako konkurenčné výrobky.

4.Prsteň je vyrobený s skutočného 14K bieleho zlata.

5. DovEggs Doživotná Záruka a Certifikát Pravosti Zahŕňa biela (s bow) šperky darčekovej krabičke.

Kupujúci upozornenie:

Balenie & Zásielky:

DovEggs Šperky poskytujú elegantný darčekový box balenie na vašej objednávky . Každá položka v darčekovej krabičke bude zabalený veľmi dobre, v prípade demage v shippment.Ponúkame doprava zadarmo na všetky položky v našom obchode DHL,EMS alebo Fedex, atď. Budeme dispath vašej objednávky v rámci 3-15days po obdržaní potvrdenia o platbe z www.tantra-egypt.sk platfrom.Počas Čínskych sviatkov ,môžeme rozšíriť dodacia lehota príslušne

Colné Otázky:

V dôsledku rôznych krajín vlastné politiky , klientov musieť zaplatiť poplatok pre miestny zvyk. Niektoré krajiny sa poplatku, a to iba DPH (európske krajiny) podľa vyhlásiť hodnota zásielky alebo dovozného cla (ostatné krajiny).Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti a notadditional expedičný poplatok alebo poistenie poplatok (Našej predajni ponúkajú dopravu zadarmo na všetky objednávky).Prosím, kontaktujte nás služby zákazníkom ak máte akékoľvek otázky.

Záruka A Podpora:

1) Vrátiť sa vyskytuje na problémy kvality : pokiaľ budete prijímať všetky demaged položku alebo produktu mať žiadne problémy s kvalitou,prosím, nebojte sa a neváhajte nás kontaktovať,DovEggs bude mať plnú zodpovednosť ak chcete vyriešiť tento problém pre vás a uhradí návrat poštovné ak sa chcete vrátiť .

2) Vrátiť sa vyskytuje, nie na problémy kvality: ak ste našli sa vám nepáči produkt, alebo si nie sú spokojní s tým, čo si kúpiť, po obdržaní zásielky,ponúkame 15 dní zadarmo vrátenie peňazí,kupujúci mohol vrátiť zásielky na nás, vrátený parcely, musí obsahovať pôvodný balík,značku a musia byť návrat poštovné,ďakujem za pochopenie.

3) Máme 1 rok gaurantee obdobie .Ak akékoľvek problémy s kvalitou beyong 1 rok gaurantee obdobie,kontaktujte náš služby zákazníkom,budeme riešiť produkt pre vás hneď, ako je to možné a dá vám spokojní riešenie.

O Spätnej Väzby:

Po prijatí zásielky,ak ste spokojní s našimi produktov a služieb,by sme ocenili za vašu pozitívnu spätnú väzbu o 5 STAR objednávky . Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre lepšie riešenie, než odídete meutra alebo negácia spätnú väzbu,sme sa vždy robí v našich najlepšie poskytnúť vám ten najlepší servis.

Štítky: súkromné solid gold, solid gold ring 14k moderné, rubi zlato 14k krúžok, oec moissanite krúžok, doveggs h, doveggs žltá, krúžok, solid gold podpätky, MeibaPJ, prsteň ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet