Nový Príchod Zimy Vlnené Kabáty pre Ženy 2019 Elegantné Double-breasted Európsky Štýl Camel Divoké Vlny Spája Dlhá Srsť Bunda

€51.66


O VEĽKOSTI: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 2. Naša veľkosť nie je štandardnou RU/US/UK/EU veľkostiach, ako môžete vedieť, veľkosť sa môže v závislosti od značiek. 3. Ázijské o veľkosti 1 až 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí. 4. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte nás. Budeme vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný. FAREBNÝ ROZDIEL: Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Poznámka: Tento veľkosti oblečenia informácie sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné meranie zvoliť správnu veľkosť a nechajte 2-3 cm (0.8-1.2") rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: vlnené kabát dievčatá vlna, dlhý plášť vlna ženy, jeseň kabát, ťavej srsti vlna, maxy dlhá srsť ženy vlna, veľké veľkosti ženy kabát vlna, kabát malé ženy vlna, ťavej srsti dlhé, ťava kapskom, ťavej srsti.


( 0 Hodnotenie )

Počet