GM-2EP-D0.5 -D2.0 KARBID VOLFRÁMU cnc frézovanie cnc fréza konci mlyny dlhým hrdlom konci mlyn pre hlboké drážkovanie a plesne

€3.52


GM-2EP-D0.5 -D2.0 karbidových konci frézovanie cnc fréza konci mlyny dlhým hrdlom typ konci mlyn pre hlboké zásuvky a plesne, takže sústruh frézovanie prílohu ,cnc frézovanie čína nástroje.

Špecifikácia: Typ: nástroje na frézovanie, Materiál: pevná karbid volfrámu Priemer: Ako je znázornené na obrázku s priemerom Kotúča:0,5 MM-2.0 MM, Či to je pokrytý: TIALN POVLAKOM Platné obrábacie stroje: frézovacie stroje, CNC stroj

Funkcia: Využívanie nových ultra-jemné jemné volfrámové ocele bar brúsenie, vysoká pevnosť a húževnatosť. Čip vrecko s jedinečným tvarom pôsobí výborné výkony aj v slote a dutiny stroj Ostré rezné hrany a veľké skrutkové uhol dizajn účinne zabrániť zastavaných edge Anti-viberation dizajn celého okraja môžete potlačiť drnčanie počas obrábania a zlepšiť kvalita povrchu Použiť vynikajúci nový kotúč tvar, povrch je hladký, nie je ľahké zbalenie, na zvýšenie pevnosti nástroja, berúc do úvahy tuhosť nástroj a čip odstránenie výkon, takže rezného nástroja a čip viac stabilný. Kolo rukoväť, frézovacie, jednoduché použitie, zvyšujú stabilitu a výkon. Tvrdý a opotrebovaniu. Vysoká pevnosť a tvrdosť. Trvalé použitie.

Štítky: cnc fréza mlyn, b kráľ suzuki gombík, 14 mm konci mlyn, koniec mlyn nastaviť, cnc b kráľ, trochu cnc, djtol, muž masturb, fréza mlyn, pocket pussy tenga.


( 1 Hodnotenie )

Počet