Pre Yamaha MT01 MT03 MT07 MT09 MT10 MT-03 MT-07 Motocykel CNC Handguard Rukoväte Bar Riadidlá Brzdové Páčky Spojky Chránič Stráže

€10.70


Špecifikácie: 100% zbrusu nový,Jednoduchý na inštaláciu Materiál:CNC Hliník Farba: Zlatá/Červená/Čierna, Modrá/Titán Obutie: Univerzálny pre Všetky značky motocyklov, ktoré majú 7/8rdquo (22 mm) priemer držadlo 7/8" (22 mm) priemer.Pre Aprilia,Pre Buell, Pre Honda, Indickej, Pre Kawasaki, Na KTM, Pre Suzuki, Na Víťazstvo,Pre Yamaha,Pre BMW, Poznámka: 1. Prosím potvrď, že tento produkt je vhodný pre váš motocykel pred nákupom. 2. Vzhľadom k streľbe proces, určitý farebný rozdiel dôjde. Ak máte akékoľvek otázky, môžete sa obrátiť na nás získať skutočnú fotografiu položky. Obrázky sú len pre referenčné účely a sú predmetom aktuálny projekt. 3. Ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní, neváhajte nás kontaktovať. Budeme odpovedať na vaše otázky a poskytovať lepšie služby. Nech každý kupujúci baviť nakupovanie.

Štítky: 09 mt, príslušenstva motocykel yamaha, triump tiger 800, stráže strane motocykla, benelli trk 502x, benelli, mt, oxid mt10, fde handguards, kryt ducati.


( 1 Hodnotenie )

Počet