Kráľovská Modrá Muži Obleky pre Svadobné 2Pieces Obleku Sako Petal Klope Kostým Homme Strany Obleky(Bluejacket+Biele nohavice)

€62.03


Vitajte na Mojom Obchode

Poznámka:

1 : v Tomto šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj, a krinolína spodnička ( ukázať na obrázkoch). Ponúkanie cien je len jeden šaty!

2 : Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

3: To je úplne normálne mať 1 palec chyba merania medzi veľkosťou poskytujete a veľkosti šaty, budete dostávať. Tento druh chyby, nemôže byť prijatý na akékoľvek vrátenie alebo výmenu.

Platby:

V súčasnosti môžete platiť pomocou Karty Visa, MasterCard a Bankový Prevod.

Medzinárodné Kupujúcich:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

FAQ:

1.Ako dlho trvá, dodacia lehota?

a. EMS dodacia lehota cca 10-20days.

b. FedEx,TNT,UPS,DHL dodacia lehota spravidla o 3-7 dní.

2.Ponúkate zákazku služby?

a. Áno,sme robili. Môžeme urobiť šaty podľa vášho merania, ako dlho, ako ste sa dohodli, že konečná úprava môže byť potrebné pre čo najlepšie prispôsobenie. Dôrazne odporúčame, aby ste vaše meraní odborné pred nákupom akéhokoľvek šaty online.

3.Môžeme si vybral inú farbu na šaty (dizajn)?

a. Áno, farba grafu v popise, sú voliteľné pre vás. Povedzte nám, prosím, farba čísla z našich graf, potom môžeme urobiť šaty v farbu uprednostňujete.

4.Bude šaty vyzerá presne tak, ako je zobrazené na obrázkoch?

a. Vezmite prosím na vedomie, že naše položky sú hand-made, a oni nemôžu byť 100% presne ako položky v aplikácii fotografie. Rovnako ako ručne maľované obrázky, maľovanie rovnaký obraz dvakrát nemôže byť nikdy úplne rovnaké. Každým záznamom je pre vás robí položke, ktorá je o 90% ako položky v aplikácii fotografie, ktoré sme poskytli. Vďaka za vaše láskavé pochopenie.

Návrat Politiky:

1.Naše Výmazy Politiky

a . Objednávky zrušená do 24 hodín, potvrdenie platby, bude mať nárok na plnú náhradu.

b . Objednávky zrušená 1-3 dni po zaplatení potvrdenie bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej prepravné náklady a 50% z kúpnej ceny výrobku.

c . Objednávky zrušená po 3 dňoch potvrdením platby, bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej lodné náklady.

d . Akonáhle bude vaša objednávka bola vyexpedovaná, nie je možné stornovať.

2.Vrátenie Na Výmenu alebo Vrátenie peňazí

a. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty boli vyrobené na objednávku špecifikácie. Skúste na svoje šaty, akonáhle je to možné bez odstránenia značky, meniť, alebo umývanie šaty.

b. Ak ste vrátenie alebo výmena šaty alebo príslušenstvo, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn, neumytými, nezmenený, nepoškodený, čistý, bez žmolky a vlasy a bez parfumu.

3.Chybné, Poškodené alebo Misshipped Položiek

a. Máte nárok na vrátenie plnej kúpnej ceny plus poštovné za chybné, poškodené alebo nesprávne odoslané položky. Ak si myslíte, že váš tovar bol poškodený počas dodanie, musíte najprv získať "škody." dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom.

4.Veľkosti alebo Montáž Problémy,

a. Ako všetky naše šaty sú ručne šité a vlastné prispôsobené, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden (1) palec v oboch smeroch z uvedených meraní.

5.Návrat Procesu

- Pre všetky zákazku šaty, to znamená, že nie postupujte podľa Štandardnej Veľkosť Grafu, farbu alebo štýl zmenil z fotografie, sú nevratné nd nevratné. Pre šaty v Štandardnej Veľkosti, ak všetky kvality, sa vyskytla chyba(nie veľkosť problému), prosím informujte nás maximálne 7 dní po prijatí šaty ( na základe sledovania záznam o doručenie spoločnosť).

- Žiadny problém s meraní, sa zákazníci mohli poslať ho späť, ak chcete urobiť nejaké zmeny, ale bude účtovaný expedičný poplatok. Budeme akceptovať vráti na šaty v dokonalý, úplne nový stav(žiadny dym, vône, žiadny make-up škvrny, bez zmeny).Doprava späť bude mať na starosti kupujúceho. Prosím, uistite sa, že merania sú správne.

Spätná väzba:

- Ak ste spokojní s vašou šaty, vaša pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

- Prosím, láskavo nám dať pozitívnu spätnú väzbu alebo päť hviezdičiek akonáhle ste spokojní s nákupom.

- Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s vaším šaty. Pomôžeme vám veľa a riešiť problémy.

Štítky: sako tweed ženy, pierko žena, modrá mužov oblek, sako kvetinový, muži sweatsuit, chihiro fujisaki parochňu, trouser vyhovovali žena, Štýl, trouser vyhovovali matka dieťaťa, sako sequin.


( 1 Hodnotenie )

Počet