Požičovňa Kryt 190T Nylon Vodotesný, Anti Prach, Dážď, UV Ochrana Zámok-otvory Skladovanie Taška na Bicykel Motocykel Daždi Kryt, odolný proti otrasom, prachu

€7.90


Popis:

PERFEKTNÝ DIZAJN: Double-šil lemy tepla švy tesnenie zabrániť vody z unikajúcich cez šitie. Ľahko pokrýva celé kolo vrátane kolies.

ODOLNÁ OCHRANA: Vysoká hustota a odolnosť 190T nylon materiál a PU povlak, odpudzujú vodu a 40+ odolná proti UV žiareniu, chránené vášho bicykla proti dažďu, snehu, prachu, vetra, slnka poškodením a poškriabaním. Majte svoj bicykel ako nový na dlhú dobu.

FUNKCIE ZABEZPEČENIA: Bezpečnosť dierkami na prednej strane, umožňujúce kryt uzamknutý na bicykli cez predné koleso. Búrka popruh sa nachádza v zadnej časti, aby kryt na mieste počas veterných dní.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: na Dosiahnutie tesný fit je bez námahy s elastické spodné lemy. Elastické hem, aby ho z blokovanie vypnúť. Určený pre vnútorné i vonkajšie.

POHODLNÉ SKLADOVANIE: Šnúrkou nepremokavá taška zahrnuté pre jednoduché uskladnenie. Je ľahko zbaliť a dopravy s vami, rovnako, takže je ideálny nástroj na výlet.

Špecifikácie:

Farba Čierna

Prepravná Hmotnosť 340 g

Veľkosti S,M,L,XL

Package Zahrnuté:

1*BIKE KRYT

1*SKLADOVANIE TAŠKA

Štítky: dverný zámok, bike kryt vodotesné, požičovňa časti veľké, vestník zámok, bicycl, roztomilé topánky kryt dážď nepremokavé, bike príslušenstvo všeobecné, požičovňa protector, bicykel rám protector, taška spona.


( 3 Hodnotenie )

Počet