BOCAI s925 šterlingov strieborné pánske prstene Thai silver black prírodného kameňa šperky 2020 nové módne plameň mužov čistého striebra krúžok

€18.86


Značka:BOCAI

Informácie o výrobku

Teplé pripomienka: prosím, skontrolujte si veľkosť produktu starostlivo pred nákupom. Okrem produktov zobrazených v našom obchode, našom obchode môžete prispôsobiť th e produkty podľa veľkosti, ktorú potrebujete. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

Model show

detail produktu

Obraz displeja: obrázky sú všetky prijaté našej predajni, ktoré sú veľmi reálne. Niekedy, z dôvodu osvetlenie, streľba uhol a iných dôvodov, farba ozdoby ste skutočne dostať sa môžu trochu líšiť od obrázkov tu; úroveň je obmedzený, a objekty sú lepšie ako na fotografiách!

Kliknite nižšie na obrázku!

Pozri viac módne pánske prstene! Milí priatelia: Ďakujeme vám za vašu podporu a pomoc pri našom obchode. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, informujte nás včas! Budeme zlepšovať a ideálne ihneď. Budem odpovedať vám v čo najkratšom čase a robiť moje najlepšie spĺňať vaše požiadavky! Prosím nemajú byť impulzívny! Nenechávajte zlé spätnú väzbu, ľahko! Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, dúfame, že sa nám môže dať päť-hviezdičkový pochvalu!!! Vaše návrhy a päť-hviezdičkový spätnú väzbu mi pomôže lepšie slúžiť vám! Prajem vám veľa šťastia a veľa šťastia navždy!

Štítky: 925 bamoer, peking university, kameň natur, 925 silver, krúžok s925, krúžok lebky, muay thai krátke, muž prsteň strieborný, krúžok tenké prst dievča, natual kameň krúžky.


( 1 Hodnotenie )

Počet