Dinosaurov Hračka Údaje Žijúcich Zvierat Model Ornament Pre Dieťa Darček Simulácia Wild Dinosaurov Hračka Údaje Deti Hračky

€4.28


Odrážky:

1、Dinosaura Socha Hračka: Tento ornament napodobňuje statické Spinosaurus forme. To je veľký dar a vzdelávacie hračka pre deti od 3 rokov.

2、Realistické Simulácie Podrobnosti: Táto socha je ruka-natiahnutý, úst môže byť manuálne prasklo, a jedinečné tvarované textúru a bohatý na detaily, aby tento dinosaurus živým.

3、Bezpečných Materiálov: Naše zvierat hračky sú vyrobené z vysoko kvalitného odolného ABS plastu, non-jedovaté farby a bez zápachu materiály, ktoré sú pre deti bezpečné a môže zachovať farbu po dlhú dobu.

4、Vzdelávacie Zvierat Hračky: Tieto veci sú ideálne pre vzdelávanie, tvorivé hry, strany, školské projekty, dieťa sprchy a remesiel. To pomôže zlepšiť pozornosť detí a pohľad, rozvíjať sa a trénovať ich fantáziu a tvorivosť. Rodičia môžu povedať svoje deti o zvieratách informácie alebo príbehy o šťastný život zvierat rodiny, ktoré zlepšia vzťahu rodič-dieťa.

5、Skvelý Darček k Narodeninám: Pre deti, ktoré milujú dinosaury zber, to je skvelý darček k narodeninám alebo výhru. To je tiež dobrý nápad a chcete ho použiť ako zálievka na torty a aby zvierat-tematické torty pre vaše deti.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: o 19*5.5*8.5 CM/7.48*2.17*3.35 palec (ručné meranie, mierne chyba)

Váha: cca 0.088 kg

Funkcia: statické pevné dinosaura model s hnuteľným ústa

Údržba metóda: utrite čistou vodou, nie na slnku

Balenie metódy: funkcie opp taška

Balenie Zoznam:

1* Spinosaurus Model

Štítky: obrázok indominus rex, hračka dinosaur, kamery voľne, figúrky dinosaur, simulačný model zvierat, dinosaurov, figuras south park, karta godzilla, foto pasce, model dinosaurov.


( 2 Hodnotenie )

Počet