Sada štyroch stredovekých jedálenské stoličky, kvalitné plastové stoličky s kovovou chodidlá , vhodný pre kuchyňa, jedáleň

€98.41


Sada štyroch stredovekých jedálenské stoličky, kvalitné plastové retro stoličky s kovovou nohy a moderný nábytok, vhodný pre kuchyne, reštaurácie (čierna/biela/šedá)

Popis: Tento robustný a moderné jedálenské stoličky, je ľahký a vhodný pre všetky druhy domáce dekorácie, izby, verejné miesta a kancelárske priestory, vhodné pre všetky druhy izby. Humanized dizajn, jedálenské stoličky prijíma polyuretánové sedadlo dizajn. Jednoduché, aby zodpovedali farby, hladké línie, klasický design, vhodný pre rôzne dekorácie štýly. A Funkcie: V polovici storočia moderná ikonického dizajnu. Sada obsahuje 4 stoličky. Robustný chrome drôt base Matný plastové sedadlo Bezšvové plastové nohy Vyrobené z odolného polykarbonátu Odolný a ľahký s štýlové kovové nohy. Ľahko sa čistí a ľahko sa inštaluje. Rozmerového Balenie obsahuje: operadla, kovové nohy, vankúš, rôzne veľkosti skrutky a montážne karty. Kapacita: 250 libier, robustné kovové nohy. Balenie obsahuje: 4 stoličky Montážne diely Montážne náradie Návod na montáž Tipy: 1. V dôsledku rôznych oceňovacích metód, 1-2cm chyby sa zvyčajne vyskytujú osobitné veľkosť závisí od skutočných objektov. 2. Pre každú fotografiu, budeme kontrolovať, farba podľa aktuálnej položky. Za podmienok Rôzne svetelné, produkty, ktoré sa nachádzajú na rôznych obrazovkách Farebný rozdiel, to je normálne. Moderný dizajn: Nový dizajn jedálenská stolička s polyuretánom sedadlá. Jednoduché farby, hladké línie, klasický design, vhodný pre rôzne interiéry. Robustné konštrukcie: 4 strane stoličky, robustné kovové nohy, PP materiál, vysoká húževnatosť, vysoká pevnosť, trenie, odpor, zelená ochranu životného prostredia. Široko používané: Tento moderný jedálenský stolička môže byť vhodné pre rôzne príslušenstvo, domy, izby, verejné miesta a kancelárskych priestorov, a je veľmi jednoduchý vo všetkých oblastiach. Nie opotrebovaniu: priehľadná podlaha ochrany podložky na spodnej časti nohy môžu byť použité k ochrane podlahy, znížiť odolnosť voči hluku a ochranu nohy z masívneho bukového stoličky. Jednoduchá montáž: Rýchla a jednoduchá montáž doma. Zadarmo zmes, veľmi atraktívne, môže byť umiestnený kdekoľvek vo vašej reštaurácii.

Štítky: fond jedálenské stoličky, velvet stoličky, dizajn stoličky, spálňa furnitur, butterfly kryt stoličky, eagt kuchynský nábytok, taška bean, silla hráč xzeal, moderné kreslo, kuchynský nástroj.


( 3 Hodnotenie )

Počet