Dospelý Dieťa Obežnej dráhe Drift Dosky Split Sledovať Valca Skate Topánky Krok Skateboard Ultimate Hot Víchrica Kolesá Patines Sk Linea IA107

€22.68


Popis produktu: Materiál:TPR+PVC Kolieska: PU Farba:šedá;čierna;modrá Hmotnosť:o 3 kg Únosné váha:cca 100 kg zoznam Balíkov: pár skate board

ZOBRAZIŤ PRODUKT

TIPY:

ZÁSIELKY

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 daysonce vaša platba je dokončený.

2. Ak si zvolíte spôsob dopravy je doprava zdarma, vyberieme najekonomickejší spôsob dopravy, ale nie sú obmedzené na Čína Príspevok.

3. Upozornenie: čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, Ak nechcete prijímať položky po 40 dňoch, prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

Návrat & Exchange

1.Keď dostanete tovar našiel poškodený pri preprave alebo kvality produktov problémy, prosím pošlite nám fotografie a komentáre hľadať najlepšie riešenia a po predaji služby zákazníkom vás budú čoskoro kontaktovať.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Prijímať Vrátenie a Výmena zábal neskôr sme sa budú predávať prostredníctvom dohovorov a pravidlá založené na rýchlosti kupujúcich a predávajúcich, späť k vám náklady spojené.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Pochvalu je dať našim najväčšiu podporu.

Štítky: drift skateboard, citycoco elektrický skúter, e skateboard koliesko, quad kolieskové korčule, drift kart, patineya, skate dosky, massag valček, muži skateboarding obuvi, split univerzálna doska.


( 0 Hodnotenie )

Počet