Silikónové Piss Záchod Skus Plug Úst Kolík S 4pcs Gag Loptu Otroctva Fetish Postroj Slave BDSM Hry pre Dospelých Sexuálne Hračky Pre Ženy Muž

€26.41


Na Záchod Piss Kolík je inovatívny nový hračku, ktorá vám prinesie radosť a nové dobrodružstvá aj tých skúsených, vodné športy a zlatý dážď nadšencov. Vyrobené z mäkkej pružnej black platinum liek silikónové a kvalitné neoprénové, tento kolík bude transformovať tváre a úst do plne funkčný piss koryto. Na Záchod Piss Kolík je dodávaný s odnímateľným žltá silikónová trubica kolík a môžu byť nahradené jedným z 3. ostatné piss gag vložky. Nastaviteľný suchý zips, čierne hlavy popruh je plný dve nohy dlhé a môže ubytovať malé a veľké hlavu, zatiaľ čo koryto je dostatočne veľké, aby sa dvaja ľudia na močenie naraz. Toto zariadenie je veľmi jednoduché, opotrebenie a čisté. Informácie o produkte • Popruh Dĺžka: Nastaviteľné až 24" (610mm) • Trubice Gag (je súčasťou dodávky) Nasadzovacie Dĺžka: 2.7" (68mm), Šírka: 1.1" (27 mm) Záchod Gag Vloží Záchod Gag Vložky je ideálny linka príslušenstvo pre Pisoáre Piss Gag. Tam sú tri rôzne žlté vložky vyrobené z čistého silikónu, ktorý prinesie ešte viac zábavy a niektoré ďalšie odrody do svojho piss gag, vodné športy a prázdno. •Jazyk Supressor - nasadzovacie dĺžka: 2.5" (64mm) Jazyk Supressor vložiť splošťuje nositeľa jazyka a zabezpečuje tok piss udržuje deje. S týmto nie je upnutie sa alebo sa zlomí, tak odporúčame ho pre odborníkov, veteránov, a piss pitnej nadšencov. •Lopta Gag - nasadzovacie dĺžka: 2.2" (56mm) Loptu Gag vložka je väčšie, hrubšie, a vyplní úst. Nositeľ môže stále zamedzil zastaviť tok prípade, že potrebujete prestávku, alebo keď ich smäd bol uhasený. •Krátkej Trubice - nasadzovacie dĺžka: 2" (51mm) Krátka Trubica vložka je menšie, kratšie a jednoduchšie nosenie. Táto vložka je ideálny pre začiatočníkov a tých, ktorí stále v tréningu. Nositeľ môže zamedzil zastaviť tok prípade, že potrebujete prestávku, alebo keď ich smäd je uhasený. Bezpečnosť, Starostlivosť a Použitie Osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Predvolený názov na obale je " plastové hračky "(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Štítky: bdsm pad, bdsm, šedá úst kolík, bdsm hračky, sex hračky, keytag, cudnosť klietky ht, bdsm otroctva nohavičky, kolík do úst, hot sexy ženy foto.


( 1 Hodnotenie )

Počet