Domov 400W Nabíjateľná Mini Malý Ohrievač Home Office Leafless Ohrievač Teplej Ventilátor Super Tichý A Teplý Ventilátor

€3.10


Funkcie:

1. Leafless ohrievača: Zvýšiť kontakt oblasti medzi vykurovacie teleso a vzduchu, tepelné vedenia, je rýchly, a kúrenie je rýchly.

2. Teplo na dosah ruky: Vstavaný ventilátor systému, teplovzdušné, ktoré tvoria nový vietor, dlhé prívod vzduchu vzdialenosť prenosu tepla rýchlo, v teple v zime.

3. Vysoko kvalitné vlákno vykurovacích drôtov: vysoká efektívnosť a úspory energie vysoko kvalitné vlákno ohrevu drôtu, a to nielen dlhú životnosť, ale tiež môžu rýchlo zadať konštantná teplota štátu do 1-2 sekúnd.

4. Gravitácia-snímanie tilt ochrany: Efektívne zabezpečiť bezpečnosť. Keď stroj je naklonená na 45-60 stupňov, v spodnej časti ohrievača je vetraná, dokonca aj vtedy, ak je obrátený, je to bezpečné.

Popis:

Malý a prenosný, okrúhly tvar, 2 súbory teplé nastaviteľné, jednoduché použitie, vhodné na kancelárie, spálňa, pracovňa, spálňa a tak ďalej.

Špecifikácie:

Materiál:kov,plast

Menovité napätie: 220V

Menovitý výkon: 400W

Produkt poloha: nízke tepelné / vysokej teplote

Veľkosť: 170*110*110 mm

Konektor: EÚ, USA

Package Zahrnuté:

1*Ohrievač

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: ohrievač izba, sumitomo electric, electr ohrievača, teplý vietor ventilátor, pečieme elektrické, membrána plynový ohrievač vody, kúrenie, 400w ohrievača, útulný nohy, ohrievač na stenu.


( 0 Hodnotenie )

Počet