12PCS Tech Deck Kamión Kolies Pre 96mm Fingerborad Skateboard príslušenstvo

€7.43


Vlastnosti Produktu:

Materiál: ABS Plast , Guma a Zliatiny Kovov

Balík obsahuje:

48pcs skrutky, 12pcs skrutku, maticu , 1 spaner nástroje

čierne koliesko :12 ks , modré koliesko :12 ks ,krém-farebné koliesko:12pcs

12pcs 25 MM zliatiny Kamión Kolies

O Zásielke Všetky výrobky, ktoré budú skontrolované, zabalené a dodávaný v 3 pracovných dní po platbe je potvrdené, pripravíme balíček s informáciami uvedenými v objednávke.Kupujúci sú zodpovední za nedoručené balíky, ak niektorá z informácií poskytnutých bolo zle. Ruskí priatelia venovať pozornosť: vyplňte, prosím, v recipient 's full name, keď si miesto, aby v dôsledku politiky ruskej pošta, inak pravdepodobne nemôžete prijímať zásielky úspešne. Budú zákazníci zodpovednosť za dovozných ciel a miestnych daní. Medzinárodná doprava zvyčajne trvá 25-60 dní. Mnohých situáciách, ako napríklad zlé počasie, colné a predaj teplej sezóny, atď, bude spôsobiť oneskorenie. Ak niektoré problémy spôsobiť oneskorenie, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty pre vás.

O spätnú Väzbu, Ak ste spokojní s týmto nákup prosím, nechajte 5 hviezd, aby nás povzbudila. Ak nie ste spokojní s týmto nákup , prosím, kontaktujte nám do 24 hodín. Budeme pobyt u vás, kým sa problém vyriešil a ponúkať najlepšie služby, ako môžeme. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis

Štítky: prst skúter, skateboard, skate truck, mostík, skate dosky, prst skateboard, nakladač na traktor, hnacie koleso kamióna, hmatníkom, hi tech.


( 2 Hodnotenie )

Počet