Hmotnosť Vplyvní Jednoduché použitie Nábytku Mover Nástroj Nastaviť Pohyblivé Pracovné Ukladanie Nástroj Nábytok Pohybujú Mat Plastové Manipulácia Nástroje

€22.78


Vážený zákazník: Ďakujeme, že ste sa rozhodli nakupovať v obchode. Prosím, prečítajte si popis produktu, ako veľa ako je to možné, aby sa zabránilo zbytočným unpleasantness. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní. Budeme s vami komunikovať v úprimným spôsobom, a to v našich silách, aby riešili problémy, ktoré vzniknú v nákupnom procese. Šťastný nakupovanie. Zavedenie nového výrobku: Názov: Pohyblivé zariadenia, Materiál: ABS+Železo Tipy: Ako je znázornené na obrázku, všetky výrobky sú vyrobené podľa prirodzeného svetla. To, čo vidíte je prijaté v druhu, ale z rôznych dôvodov, ako sú rôzne monitory, môžete vidieť, že farba na obrázku sa môže nepatrne líšiť od skutočných objektov. Nájdete konkrétny produkt. 1-2cm chyba môže existovať v dôsledku ručného merania, prosím, láskavo pochopiť. Ponúkame vám najlepší výrobok a službu. Ak máte akýkoľvek problém, prosím, dajte nám vedieť a my vám problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

Štítky: nábytok mover súprava náradia, 20kg fitness, nábytok odstrániť, furnitur mover, Olej Drmolit Obrazovke, dualshock 4 stojan, ovocie nástroj, bench telocvični, staroveké dverí rukoväť, prilba signál.


( 2 Hodnotenie )

Počet