Kov Hliníka Štyroch Sekcií Walking Stick Ľahko Nastaviteľné Skladacia Skladacie Cestovné Cukrovej Trstiny, Camping, Turistiku Stick

€6.07


Funkcie:

Nastaviteľné Skladacia Stick: záhyby v štyroch miestach a upravuje z 84-93 cm na výšku, čo eliminuje nepríjemné, ohýbanie alebo trápne skrčené.

Slip Resitant a Robustný Collapsiable Walking Stick podporuje až 250 libier s protišmykovou gumou tip, čo vám dáva extra trakciu pomáha udržiavať rovnováhu.

Pohodlný Mäkký Gél Ako Rukoväť S Pohodlným Popruh: pomáha znižovať strane kŕče svalovej únave a je skvelé pre tých, ktorí s artritídou. Tvrdí, pohodlné uchopenie aj po dlhú dobu. Plus, popruh ľahko zmestí okolo zápästia, aby sa zabránilo kvapky a pridať bezpečnosti.

Popis:

Jednoduché nastavenie, jednoduché zložiť, ľahko sa prenáša a ľahké ukladať.

Stick postavia v priebehu niekoľkých sekúnd

Je robustná ale ľahká, 4-úrovne nastavenie výšky kosenia

Pohodlné tvarované T-rukoväť s ergonomickým dizajnom

Špecifikácie:

Dĺžka:Cca.82 - 92 cm

Zložiť Veľkosť: 26*14 cm

Hmotnosť:Cca.300 g

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: Čierna,Červená,Modrá,Strieborná,Káva,Zlatá

Package Zahrnuté:

1 x Walking stick

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.Vďaka!

Štítky: baston treking, eleganr chôdza trstiny, skladacia vychádzkové palice, baston retractil, cool chôdza trstiny, starší skladacia vychádzková palica, trstiny, stick chodiť, trstiny chodiť, trstiny rukoväť.


( 0 Hodnotenie )

Počet