AJZHY Mužov Zimné Flanel Národnej Štýl Geometrické Prúžok Dlhý Rukáv Streetwear Bežné Cashmere Tlačidlo Hore Vintage Topy

€48.28


AJZHY Mužov Zimné Flanel Národnej Štýl Geometrický Vzor Dlhý Rukáv Streetwear Bežné Cashmere Tlačidlo Hore Vintage Topy * POZNÁMKA:

Vitajte v našom obchode!Prosím, buďte trpezliví, aby si tieto slovo,bude to užitočné!

1.O poslaní:Vaša objednávka platba je po úspešnej, zašleme objednávku do 3-7 pracovných dní.Zvyčajne ,môže kupujúci dostať pozemky v asi 20~45 dní . Ale Brazília možno pomalšie. O 30~60 dní.Ak nechcete dostávať pozemok na konci ochrany čas, môžete otvoriť spor, vrátime vám peniaze.Nechceme dostať zlé spätnú väzbu, len o zdanlivo dlhá dodacia lehota,sme loď položky do 3-7 pracovných dní.Ale pochopte prosím, že dodacia lehota bola riadená post mail.

2.O Farbách:Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

3.O Veľkosti:Pretože z rôznych krajín, naša veľkosť nie je rovnaký s kupujúceho krajiny veľkosť. Pls neviem si vybrať veľkosť presne podľa vašej krajine veľkosť.Veľkosť objednávky je Ázijských veľkosť, všeobecne 2-3 rozmery menšie ako Eur/NÁM veľkosť.Musíte vybrať oblečenie hrudníka je zvyčajne väčšia ako váš bodychest 6-12 CM, Inak to môže byť veľmi tesné!Všetci účastníci by mali, pozrite si naše veľkosť grafu opatrne pri zadaní objednávky.

4.O spätnú Väzbu:Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1 - 2 hviezdičky) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.Prosím, dôverujte nám,sme vždy zodpovedný za svoje peniaze. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK SPOKOJNÍ na 100%.Veríme, väčšinou z našich kupujúcich sú milý človek. Buďme priateľskí k sebe len ako priatelia.Ďakujeme!

Dropshipping

Milí priatelia. Môžeme urobiť Dropshiopping a môžeme to urobiť takto: 1 Našom obchode výrobky sa nenechá žiadnu faktúry v balení 2 prepravujeme tovar pre vašich zákazníkov založené na adresu, ktorú ste vyplnili. 3. Ak vaša platba je úspešný, zašleme tovar na vás okamžite. Poskytneme vám a vašim zákazníkom, kým vaši zákazníci dostanú balíček. Tešíme sa na spoluprácu s vami. Pozdravy. 4. My vám zašleme tovar do 24 hodín. 5. Budeme mať s tebou v kontakte počas celého procesu. Sledovať, logistika informácie včas. 6. Pre produkty, ktoré nedokážu dodať. Zašleme vám opäť zadarmo.

Štítky: viktoriánskej klobúk muž, muži cashmere tričko, žena, blúzky, košele full, sequin top ženy, blúzka ženy, vegánska flanelové košele, havajská vintage, bulharsko tričko národ, shrts mens flanelové, uf vintage.


( 3 Hodnotenie )

Počet