Zlatý Ananás Šatník Nálepky Nepremokavé Samolepiace Jedálenský Stôl Nástenná Maľba Kúpeľni Dlaždice, Stenové Nálepky Balkón Miestnosti Dekorácie

€8.01


Popis

Názov:Zlatý Ananás Šatník Nálepky Nepremokavé Samolepiace Jedálenský Stôl nástenná maľba Kúpeľni Dlaždice, Stenové Nálepky Balkónom Izba Dekorácie Funkcie: šetrné k životnému prostrediu, vymeniteľné, nepremokavé, plesniam dôkaz,Samolepiace Použitie: detská Izba Štúdia Izba, Spálňa, Obývacia Izba.Používa sa na akýkoľvek hladký a čistý povrch, steny, dvere, okná, skrine, atď. Ale nie je vhodný na špinavé alebo drsné povrchy Funkcia: Steny Výzdoba Nálepky, Plagáty, Obtisky, nástenná maľba, Olúpeme a Nalepiť Tapetu, Veľkosť:53x122cm Štýly:Mnohých Štýlov.Vyberte si, čo sa vám páči.

Podrobnosti a pomocou scén

Vysoko Kvalitný Matný Povrch 350dpi Vysokej Reso Tlač Samolepiaci Materiál Nepremokavé ale nezmizne Používa v rôznych scén: stena, skriňa, knižné, kabinet

Veľkosť

Doprava

Rýchla a bezpečná doprava je veľmi dôležité. Preto využívame www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava, ktorá je garantovaná www.tantra-egypt.sk. 1. Nebudeme používať ekonomické poštovné na lodi všetky objednávky. Takže naša cena je o niečo drahšie ako v iných predajcov. Ale myslíme si, že to stojí za to. 2. Pošleme všetky objednávky do 48 hodín, zvyčajne. Ale niekedy to trvá viac dní, pretože na sklade. Ale všetky z nich budú zaslané do 5 dní.

Balenie

Viac intímnych balenie zaručuje, že výrobok môže dosiahnuť ruke bezpečne a neporušené.

Tipy

Ak si kúpite tri kusy alebo viac, dostanete 5% zľavu. www.tantra-egypt.sk sa bude meniť cena automaticky, pri zadaní objednávky. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Suitalble Povrchu

1. Hladké maľovanie na stenu 2. Hladký drevený povrch 3. Hladký kovový povrch 4. Hladké, keramické dlaždice povrch, ect Tip: prosím, čisté pozície, ktoré chcete držať, a prilepte nálepku na to. Len kôra a držať, ak urobíte chybu, môžete olúpeme ho a nalepiť znova. Horúci vzduch z vlasov vám pomôže odstrániť zo steny jednoduchšie. Ak máte akékoľvek questio počas inštalácie, prosím, kontaktujte nás o pomoc.

Štítky: panish dlaždice tabuľka, kuchyňa vozíka, 3d lampa rovina, vonkajšie dlažby sunrooms, kachľové tabuľka reštaurácia, diy šatník nálepky, vtipné šatník nálepky, kúpeľňa nálepky dlaždice, kúpeľňa dlažba ni, veľká kúpeľňa dlažba.


( 0 Hodnotenie )

Počet