Móda Plátno Veľkú Kapacitu Žien Ramenný program messenger tašky Dizajnér Ženské Kabelky Dámy Tote Crossbody taška Bolsos

€14.18


Vitajte v našom obchode!

Sľubujeme, vynikajúcu kvalitu a budeme pokračovať v súvislosti kvalita prvý,zákazníkov najvyššieho, úprimne riadenie a pohostinné služby ako princíp rásť s vami.

Veľkosť popis:

Podrobné Veľkosť: 29 cm(Dĺžka) x 33 cm(Výška)×15 cm(Hrúbka) Poznámka : 1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palcový S rozdielom v metódu merania, prosím, dovoľte 0-3 cm, vo veľkosti odchýlky môže byť mierne rozdiel vo farbe, pretože na monitore počítača settin

Viac Farieb K Dispozícii

Komplexné zobrazenie:

Detail Obrázkov:

Model Produktu a

Úvahy pred nákupom:

1.Každý rôznych metód merania, tam sa chyby; 2.Produkt logistiky a dopravy čas na otázky súvisiace s treťou stranou, je ťažké, aby sa osobitné záruky, prosím, pochopiť sa navzájom! 3.Vyššie uvedené obrázky sú vlastníkom nehnuteľností streľba, prosím vás ubezpečiť nákupe; ak ste veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás vám najnižšie poštovné cena; 4.Druh farby rozdiel jav je normálny, to je ťažké sa vyhnúť. Prosím pochopte!

Štítky: prehoz tote bag plátno, mui ženy taška, kabelka, taška ženy, 2020 taška ženy, kabelka lv, taška na rameno, dizajnér značky luxusné ženy taška 2020 klein, vintge bageta taška, veľké lv taška.


( 4 Hodnotenie )

Počet