Mini RC Lietadlo Laserom Rezané Balzové Drevo Lietadlo Auta Sopwith camel stavbu modelu Auta doprava zadarmo

€29.06


Špecifikácia: mini RC Lietadlo Laserom Rezané Balzové Drevo Lietadlo Auta Sopwith camel stavbu Modelu Auta doprava zadarmo Rozpätie krídel: 380mm Dĺžka:250 mm Lietať Hmotnosť: 45g Navrhol Prop:5inch Navrhol Motor:1104 KV3700 Navrhol ESC 5A 1S Navrhol, Servo:1.7 g servo*4 Navrhol BATT:1S 100-150mah Navrhol, Rádio>=4CH

Keďže je to DIY RC Hobby Rovine, tam nie je moc popis. Pls len recenziu na fotografiu a predstavte si, ako by ste chceli byť, a vykonávať svoj plán! Je to najväčšia zábava pre Aeromodellers, pretože tie sú desinger, remeselník, rovnako ako let tester sami! Budete mať veľkú radosť s extrémne pocit, že dosiahli úspech! A pls na vedomie, že tento DIY Kit obsahuje iba drevo rám bez krytu, budete musieť kúpiť kryt zdroja energie( Elektrický Motor), riadiaci systém(Rádiové Ovládanie, Serva, Rýchlosť Radiča atď.) dokončiť to.

Dôležité Upozornenie pre Všetkých Zákazníkov: 1. Lepidlo je zakázané byť dodaný Vzduchu, takže sme nie je možné zaradiť lepidlo v balení, nič viac. Prosím kúpiť lepidlo z miestneho hobby obchodu. Ďakujeme! 2. Vážení Zákazníci, prosím, nám prospech sledovať stav vašej objednávky zásielky tak, aby ste mohli prijímať objednávky v čase. 4. Niekedy, Post Webovej stránky sa zobrazuje stav "Dodaný", ale v skutočnosti tovaru je na vaše najbližšie miestnej pošte. Ak vidíte to, prosím, kontaktujte svoju miestnu poštu, aby si tovar, čo najskôr. Inak, tovar môže byť stratené. To sa deje s EMS, Epacket, a leteckou Poštou, všetky poštové služby. :-( 4. Ak post office stratil svoj pozemok, spýtajte sa, prosím, na pošte, na kompenzáciu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Môžeme vás poslať prepravnom doklade, ktorý prooves, že ste správne recepient. 5. Poštovné meškanie, opýtajte sa nás predĺžiť termín pre vás. Ale prosím, nám prospech a nie na uvedenie sporu, priamy. Poštovné podľa Poštových služieb, ktoré sú mimo našej kontroly, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol získať tovaru čo najskôr. Ďakujem vám veľmi pekne! S kryt kabíny LG. Zahŕňa dreva časti, plastový kryt, baldachýn, pristávacie zariadenie, a skrutku.

Štítky: rc, rc truck, rc lietadlá plyn, raft dreva, airplan rc, balzové drevo, airplan, ťava mužov obuvi, RC Lietadiel, balsa rovina.


( 0 Hodnotenie )

Počet