1Pcs Prípade UMIDIGI A3 A3 Pro Luxusné Načechraný Králik Kožušiny Králik Kožušiny Načechraný Telefón Prípade UMI UMIDIGI Z Z2 S2 Jeden Pro F1 Jeden Max

€14.05


1Pcs Prípade UMIDIGI A3 A3 Pro Luxusné Načechraný Králik Kožušiny Králik Kožušiny Načechraný Telefón Prípade UMI UMIDIGI Z Z2 S2 Jeden Pro F1 Jeden Max Kompatibilný Pre UMI UMIDIGI A3 Z Z2 S2 Jeden Pro F1 Jeden Max. Vyrobené Z Vysoko Kvalitného Ringstones,a RabbiteFur,Delaux,Bling,Žiarivý,Oslnivý. Prispôsobiť Vzhľad Vášho Prístroja S Touto Štýlový A Unikátny Dizajn. Farby zobrazené na obrázkoch sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu v dôsledku nastavenia osvetlenia a farieb. Vzhľadom na hand-made remesiel a dlho prepravného procesu,tam možno trochu plávajúce kožušiny, môžete použiť sušič vlasov rana a aby kožušiny čistý a uprataný znova. Poznámka:Vzhľadom na rôzne monitory,môže byť trochu farebný rozdiel,prosím pochopiť.Obrázok je len pre referenčné účely.Telefón prípade je vhodné pre príslušný model telefónu,Prosím, vyberte model telefónu, budete musieť kúpiť.

Štítky: cubot r19, p23, chránič umi max, koreň umi max, doska umi max, 128 telefón, vlajková loď smartphone, cubot hľadanie, výkon max umi, kábel umi max.


( 2 Hodnotenie )

Počet