Moderné Luxusné Pierko Poschodí lampa Obývacia Izba Dekorácie Poschodí ľahké Stojan Svetlo Dekoračné Stojí na čítanie Vnútorné Osvetlenie Spálne

€220.32


Či originálne: 100% originálne Nedávno, sme boli vyzvaní viac a viac, prečo môžeme nájsť naše lacné produkty, na iných webových stránkach. Je to preto, lebo títo ľudia len skopírovať naše obrázky od zákazníkov, a niekedy dokonca kopírovať pokyny z našej webovej stránky. Zvyčajne môžete už vidieť peniaze a nie je ani stopy produktu. Preto by sme vás chceli požiadať, aby ste sa liečiť ako ponúka opatrne, nie je to originál ponuku-ak budete mať šťastie, budete dostávať falzifikáty alebo jednoduché kamene v balení (jeden z našich zákazníkov, nám povedal), ale nič. Materiál: živica žiarovky: E27 (dar) Pierko: South African prírodné pštrosie vlasy. Nie umelo vyrobené. Tvar: Ako môžete vidieť, obrázky naše výrobky sú v tvare pobočiek. Nie je rovný tvar. Tento druh je falošný. Naša pravá.

dditional Služby: svietidlami a inými tovar je možné zakúpiť na účet. Uveďte, prosím, fotografie produktov a veľkostí. 1: Prepravný režim: UPS, DHL, FEDEX TNT EMS Čína Príspevok:; Global lode (s výnimkou v niektorých krajinách alebo špeciálne vzdialených miestach); Ak kupujúci zvolí spôsob dopravy, ktorý nie je vhodný pre obalu, predávajúci je povinný ju zmeniť. 2: v prípade, Ak kupujúci nebol tovar doručený na dlhú dobu, prosím, kontaktujte predávajúceho v čase. Prosím neotvárajte sporu. Predávajúci spracoval, aby na prvýkrát. 3: Colné odbavenie úlohy: predávajúci nie je zodpovedný za dovozné colné odbavenie balík, kupujúci je povinný prejednania.Kupujúci je povinný niesť ciel. Takto je oznámenie o ochranu práv a záujmov kupujúcich: 1. Ak kupujúci obdrží balenia je balík rozbitie/vadu/Nesprávne tovaru rada, venujte, prosím, fotografie produktu v čase, kontaktné údaje predávajúceho pre po-predajný spracovanie objednávky. Prosím neotvárajte sporu. Zaviazali sme sa k manipulácii to správne a robiť naše najlepšie chrániť práva a záujmy zákazníkov.Ďakujeme 2. Vzhľadom na problém svetla počas fotografovania, môžu existovať rozdiely v aplikácii fotografie a objekty, zvážte, prosím, jasne, keď uvedení vašej objednávky neprijímame spory o týchto otázkach. Spätná väzba návrhy: 1: Našim cieľom je zabezpečiť pre všetky kupca s najlepšími tovaru a služieb, a usilovať sa o spokojnosť zákazníkov hrať na 100%. Spätnú väzbu a rady od kupujúcich je pre nás veľmi dôležité a iných kupujúcich. 2: Ak sú spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu (päť-hviezdičkový hotel) za odmenu, ak sa cítite spokojní, môžete ho kontaktovať na čas zaoberať. Objednávky cena nezahŕňa tarify.

Štítky: obývacia izba zdobiť, lampa led, e27 žiarovka led, 3d dragon lampa, spálňa furnitur, noha lampy, zomrie záclony, záves pre live priestor, led skrutka, tin stropné svetlá.


( 5 Hodnotenie )

Počet