Obočie Majster Múr Odtlačkový Citát Obočie, Mihalnice Vinylové Nálepky Nástenná Maľba Obočie Bar Prihlásiť Stenu, Okno, Dekorácie, Salón Krásy Odtlačkový M29

€4.89


Informácie O Výrobku

Značka: ZINIAN Materiál : Životné prostredie, PVC Balenie Obsahuje : Samolepky na Stenu & Prenos Film & Používateľská Príručka *Nálepky možno ľahko odstrániť bez poškodenia steny, ale nie opakovane použiteľné po nanesení. *Nálepky na dekoráciu,oblek pre všetky čisté, hladké steny,dlažba,plastové okná,kovové,skriňa, plastové. *Obtlačky sú zomrieť-cur-nie je vytlačená, a tak nemajú obsahovať pozadí . Stenu alebo na povrchu použití kotúča, aby sa na pozadí. * Obrázok je len pre referenčné účely a nemusia presne znázorňovať skutočné rozmery.

Veľkosť Produktu

178x110cm 136x84cm 92x57cm 68x42cm 50x31cm

FAQ

Otázka: Ako dlho bude loď na objednávku?

Odpoveď: Dobrý deň,za normálnych okolností, tri dni doručenia.

Otázka: Ako často dostanem produkt?

Odpoveď: Dobrý deň, bude doručený v rámci záväzku, ktorý obdobia, všeobecne 7-35 pracovných dní (s výnimkou špeciálnych krajín).

Otázka: dostal som poškodeného produktu, ako to mám urobiť?

Odpoveď: produkty prejdú prísnym balenie, za normálnych okolností nie je poškodený, či výrobok je poškodený, dáme vám plnú náhradu Prosím, nebojte sa.

Štítky: luxusný salón krásy nábytok, mexiko so suvenírmi, holič prihlásiť, plechová ceduľa, rias nálepka na stenu, rias stenu, lash nálepky, páni tin prihlásiť, rias nálepky, súkromné tin prihlásiť.


( 0 Hodnotenie )

Počet