Domácnosti mozgov cleaner dezodorant, kuchyňa, wc, vaňa kanalizácie, čistenie prášok Rúry bagrovanie nástroj sa Zabránilo zablokovaniu GUANYAO

€11.21


Názov produktu: Rúry bagrovanie prášok

Vlastnosti produktu: rýchle a účinné, jednoduché použitie. Experimenty a veľký počet kupujúci ohlasy sú dobré pre bagrovanie.

Hlavné použitie: Vhodné pre kuchyňa, balkón, kúpeľňa, wc, atď. To sa môže rýchlo rozpadajú a blokovať mastnoty, vlasy, rastlinné listy, čajové listy, zvieracie chlpy, ľudský odpad, toaletný papier, kuchynské odpadky a iné bloky na vnútornej steny potrubia. Majte sa vypúšťací otvor.

Hlavné zložky: lúh sodný, aktívne dekontaminácia faktor, parfumy, katalyzátor.

Čas použiteľnosti: 36 mesiacov (dátum výroby vytlačené v balení)

Výkonný štandard: Q/320507

(Testované podľa tretej-party orgán)

Pokyny:

1. 1-2 balenia (50g-100g) možno použiť v prípade upchatie potrubia, a len 1 balenie/čas (50g) na každodenné čistenie;

2. Nalejte do výrobku a zalejeme 300 ml teplej vody okolo 40 °C. teplota vody je zakázané nad 60 °C.

3. Použiť veľké množstvo teplej vody na 1 hodinu presunuli do rúry, je jasné. Ak to stále nie je jasné, prosím, zopakujte kroky 1-2 dosiahnuť bagrovanie účinok.

Zvláštna poznámka: Ak blokádu je vážna a hladina vody presahuje mozgov, prosím, odstráňte niektoré vody prvý, aby zabezpečili, že bagrovanie prášok sa môže plne reagovať a rozpustiť v potrubí a kalov.

Bezpečné používanie

1.Nedotýkajte sa priamo na kožu, a to ústne, deti by nemali byť blízko!

2. Nepoužívajte iné vybagrované materiály a chemické látky pred a po použití tohto produktu. Tento výrobok nie je vhodný pre hliníkové výrobky.

3.Tento výrobok je bezpečný a stabilný pri vystavení normálnu teplotu vody a studenej vody. Keď sa stretne s vysokou teplotou vody, bude prudko reagovať, a jeho rozpustnosť a teplota zvýši rýchlo.

V tejto dobe, prosím, dbať na bezpečnosť a prijať ochranné opatrenia, aby sa zabránilo triešti.

4.Tento produkt môže naďalej ovplyvňovať blokádu, prosím, trpezlivo čakať po použití!

Štítky: čistenie potrubia, drainer cleaner, tablet wc, blockage, jednoduchá kuchyňa bublina cleaner, odvodnenie podlahy, čistič odvodňovacie potrubie, čistič mozgov, drez mozgov cleaner prenosné prášok, prenosné wc deodorant.


( 2 Hodnotenie )

Počet