Auto Náboj Kolesa Pneumatiky Chránič Nálepka Pre Hyundai Solaris Tucson I30 IX35 I20 Prízvuk Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara 2016

€6.26


Vlastnosti produktu: Úplne Nové a Vysokej Kvality Prijať IPA flexibilné lepidlo, odolné voči chladu a žiaruvzdornou U-štýl wrapper, zmestí kolesa rim lepšie nutnosťou pre vodičov rád refitting auto štýly Chrániť rá z toho, že je poškriabaný 8 metrov v plnej veľkosti, dosť pre štyri veľké rá S jasnými farbami, môžete zobraziť vašu jedinečnú osobnosť, Vhodné pre väčšinu automobilov Jednoduchá inštalácia Špecifikácie: Materiál: IPA + 3M 94 špeciálne zmiešané guma Dĺžka: 8 m Šírka: 7 mm Upozornenie: 1. Priepasť spolu kolesa okraj by mal byť aspoň 0,5 cm široký. 2. Rá spracované s matný lesk a spray paint nie sú navrhované. 3. 180 km/h nie je navrhované. 3. Inštaláciou položky v slnečných dňoch alebo suché prostredie. 4. Teplo položku po inštalácii a použiť ho v 3-5 hodín neskôr. 5. Nie umyť vaše auto v piatich dní po inštalácii. 6. Vymeniť nálepku s novým v prípade, že je preč . Package Zahrnuté: 1 x Koleso Automobilu Trim Wheel Chránič Fotografie Výrobkov:

Štítky: grand vitara pneumatiky, náboj kolesa, 2021 tucson, 2019 hyundai tucson, vitara, 2020 hyundai tucson, hub suzuki, sj413, suzuki samurai, renault kangoo 3.


( 0 Hodnotenie )

Počet