1 ks vysoko kvalitné Drevené Hmyzu Včelí Dom Dreva Chybu Izba Hotel Hniezdenia Box pre Vonkajšie Záhradné Dekorácie S prakom zariadenia

€9.67


Funkcie: 1. S prakom zariadenie je vhodné zavesiť priamo v záhrade na skrášlenie vašej záhrady. 2. Tento hmyzu dom je vyrobená z vysoko kvalitného prírodného dreva, ktoré je bezpečné, netoxické a odolné. 3. Použitie rúrkové kanálov je vhodná na hniezdenie hmyzu a med a zdobenie záhrady. 4. Môžete podporiť a prilákať prospešné hmyzu a hmyz, nechajte ich žiť a budovať hniezda vo vašej záhrade. 5. To môže udržiavať záhradu ekológie a pomôcť deťom dodržiavať podmienky života hmyzu v prírode. Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový Typ Položky: Hmyzu Dom Materiál: Candlenut Drevo Hmotnosť: Cca. 464g / 16.4 oz Veľkosť Produktu: Cca. 15x15x9cm / 5.9x5.9x3.5in Zoznam Balíkov: 1 x Hmyzu Dom Poznámka: 1. Prosím, aby 0-2 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie. 2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Balenie zoznam Zoznam Balíkov:

1 x Hmyzu Dom

Štítky: bee box úľa, telefón stick, apicultur, chyba v rubrike, drevený dom bloky, bee lepidlo, mravec klietky, beekeep, dom hmyzu, včelí úľ.


( 0 Hodnotenie )

Počet