Moderné Cyrstal Luxusné Prívesok Svetlá Zlatenie Kuchyne, Hotelové Haly Nordic Light Visí Lampa Spálňa S Príveskom, Lampy, Osvetlenie

€16.21


Dropshipping

nákup príručka

Extra služby: Podpora prispôsobenia,podpora veľkoobchod Ak dostanete nefunkčný balíka. Prosím neotvárajte sporov a sporov. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase. Ďakujem vám, drahé kupujúceho. Materiál: Hliník/Crystal Žiarovka typ: LED, 3W(Prírodné svetlo), Farba:francúzsky zlato / gold bronz / striebro Napätie:90-240v Miest Využitie: Hotel office Hala Teahouse Čaj Bar Domova Osvetlenie Zariadenie obývacia izba pub. Každý obraz je skutočný záber zdroj fotograf. ak budete potrebovať ďalšie obrázky. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis. Rozšíriť dĺžka kábla. Štandardná dĺžka je 1,5 M. Ak potrebujete zvýšiť dĺžka kábla, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, alebo zanechať správu pri nákupe.

Získajte ďalšie zľavy

Doplnkové Služby: svietidlami a inými tovar je možné zakúpiť na účet. Uveďte, prosím, fotografie produktov a veľkostí. 1: Prepravný režim: UPS, DHL, FEDEX TNT EMS Čína Príspevok:; Global lode (s výnimkou v niektorých krajinách alebo špeciálne vzdialených miestach); v prípade, Ak kupujúci zvolí spôsob dopravy, ktorý nie je vhodný pre obalu, predávajúci je povinný ju zmeniť. 2: v prípade, Ak kupujúci nebol tovar doručený na dlhú dobu, prosím, kontaktujte predávajúceho v čase. Prosím neotvárajte sporu. Predávajúci spracoval, aby na prvýkrát. 3: Colné odbavenie úlohy: predávajúci nie je zodpovedný za dovozné colné odbavenie balík, kupujúci je povinný prejednania.Kupujúci je povinný niesť ciel. Takto je oznámenie o ochranu práv a záujmov kupujúci: 1. Ak kupujúci obdrží balenia je balík rozbitie/vadu/Nesprávne tovaru rada, venujte, prosím, fotografie produktu v čase, kontaktné údaje predávajúceho pre po-predajný spracovanie objednávky. Prosím neotvárajte sporu. Zaviazali sme sa k manipulácii to správne a robiť naše najlepšie chrániť práva a záujmy zákazníkov.Ďakujeme, že ste 2. Vzhľadom na problém svetla počas fotografovania, môžu existovať rozdiely v aplikácii fotografie a objekty, zvážte, prosím, jasne, keď uvedení vašej objednávky neprijímame spory o týchto otázkach. Spätná väzba návrhy: 1: Našim cieľom je zabezpečiť pre všetky kupca s najlepšími tovaru a služieb, a usilovať sa o spokojnosť zákazníkov hrať na 100%. Spätnú väzbu a rady od kupujúcich je pre nás veľmi dôležité a iných kupujúcich. 2: Ak sú spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu (päť-hviezdičkový hotel) za odmenu, ak sa cítite spokojní, môžete ho kontaktovať na čas zaoberať. Objednávky cena nezahŕňa tarify.

Štítky: sklo nordic prívesok svetlo, úlohou svetlá, visí lampa, zavesenie nástroja, lampa led, prívesok svetlo cemente, diamantový prívesok svetlo, lampa, krátke závesné osvetlenie, jednoduchý prívesok lampy.


( 0 Hodnotenie )

Počet