Artmex V8 Permanentného make-upu Obočia, Tetovanie Stroj Očné linky, Pery MTS Tetovanie Zbraň Tváre Terapie Proti Starnutiu Tetovanie Stroje

€209.45


Artmex V8 Permanentného make-upu Obočia, Tetovanie Stroj Očné linky, Pery MTS Tetovanie Zbraň Tváre Terapie Proti Starnutiu Tetovanie Stroje

Inteligentná sila a presnosť pre trvalé kozmetické a medicínske aplikácie. Na Artmex V8 systém poskytuje semi permanentného make-upu žiaka s state-of-the-art počítačovej technológie. To je preferovaný systém pre permanentný make-up umelcov, ako to je ideálny tetovanie obočia, očných viečok, pier, dvorec a pokrývajú až jazvy a staré tetovanie.

Na Artmex je rotačný motor je plynulý a tichý, ale výkonný a pružné,jemné zastupovanie nadriadeného nemecké strojárstvo. To má viac energie, než akékoľvek iné rotačné zariadenia svojho druhu. Ihla frekvencia môže byť nastavená od 50 do 180 prerazeniu za sekundu. Plus to cíti extrémne hladký do ruky. S zvýšený výkon, žiak je schopný vykonávať každý typ kozmetické a lekárske postupy k dispozícii.

Permanentný make-up liečba umožňuje úpravu tvaru obočia a pier (nedostatočné a nepravidelné obočie; definícia obrys alebo intenzifikácia pery color); Je tiež možné použiť na zdôraznenie oči (aplikácia očných liniek na dolnej a/alebo horné viečka), a maska pleť vady, ktoré spôsobené úrazu alebo choroby (maskovať škvrny v prípade vitiligo). To je luxus, s uplatňovanie týchto kozmetických veci, ktoré sa zhodujú na prirodzenú farbu pleti. A Permanentný make-up, ošetrenie bude dobrá správa pre tých, ktorí stratili svoje obočie kvôli alopécia, chemoterapia alebo genetické poruchy, ako aj pre ľudí s nepravidelným a tenké obočie, malé oči, bledá a príliš úzke ústa.

Funkcie:

- Veľké farebné a módne dotykový displej ukazuje relácie trvanie a frekvenciu ihly

- Hladký a tichý, ale výkonný rotačný motor

- Môže sa spája s 2 strane kusov práce v rovnakom čase

- Pohodlné a ľahké pero umožňuje kontinuálne agility v dlhšom relácie

- Zabudované ihly frekvencie na obočie, eyeliners, pery ,dvorec semi permanentného make-upu postupy

- Nastaviteľné 10 úrovne ovládania rýchlosti

- Nastaviteľné ihlu na prepichnutie hĺbka

- Sleduje celkový čas používania pre správnu údržbu

- Permanentný Make up - najmä pre vás.

-Dokonalé obočie priniesť niečo určité, aby každý tvár.

-Dokonalé pery priniesť krásny úsmev na tvári.

-Perfektné očné linky je nevyhnutné pre výrazné a krásny vzhľad.

Štítky: artmex stroj, artmex v11, profesionálne tela, permanentný make-up, tetovanie stroj, gs trvalé tetovanie stroj, elektrické permanentného make-upu stroj, stojan permanentného make-upu stroj, artmex pero, permanentný make-up, tetovanie stroj, klasický permanentný make-up stroj, artmex v6.


( 0 Hodnotenie )

Počet