Pôvodné Aspire Tigon Vape Nádrž CAIRO/DTL 3.5/2ml Kapacita 1,2 ohm & 0.4 ohm Cievka Dieťa Odolný Elektronická Cigareta Rozprašovač

€20.42


Na Sklade Aspire Tigon Vape Nádrž CAIRO/DTL 3.5/2ml Kapacita 1,2 ohm & 0.4 ohm Cievka Dieťa Odolný Elektronická Cigareta Rozprašovač

Predstavujeme Tigon nádrž, jednoduché použitie "dieťa bezpečné" kompaktná nádrž z ASPIRE. Dodáva sa v štyroch štýlové farebné prevedenie, Nerezová Oceľ, Modrá, niekedy-populárnej Dúha, a Čierna. To môže byť použité ako CAIRO (z úst do pľúc) alebo obmedzené DTL (priamo na pľúc) vape. Podľa toho, na veľkosť si vyberiete, môžete si byť istí, veľký výkonnosťou nádrž s veľkú chuť je para výroby. To je prvý Aspire nádrž na použitie geniálny dizajn, ktorý bude tesnenie na odvod otvory v nádrži, keď je cievka je odstránený.

Štandardné a tabakových výrobkoch verzie sú k dispozícii

E-liquid tesniaci mechanizmus

Vstavaný detská bezpečnostná funkcie

Jednoduché top vyplniť

Vhodné pre obe CAIRO hity a obmedzené pľúc hity

Superme chuť výroby

Cievka odpor:1.2 ohm (10-12w) & 0.4 ohm (23-28w)

Aspire Tigon Explodovala Zobraziť

Tigon nádrž štandard a tabakových výrobkoch verzie

Jednoduchá údržba Aspire Tigon nádrž je samozrejme snímateľný a, ako už bolo uvedené prichádza v štandardný 3,5 ml verziu a 2ml TPD verziu, obaja majú vymeniteľné 510 drip tipy, a to buď pre CAIRO alebo DTL štýl vaping.

Aspire Tigon Drip tipy

Na Tigon nádrž je dodávaný s možnosťou výberu z CAIRO, dlhšie štýl, drip tip a mierne širšie vrt 'stubby" štýle drip tip viac hodí na obmedzené DTL hity.

Aspire Tigon Zvitkoch

Má Aspire obsahovať viac flexibility pri Tigon tank, vrátane dvoch typov push nosenie cievky. 0,4 ohm DTL syyle cievky navrhnutý na spúšťanie z 23-28 wattov a 1.2 ohm cievka navrhnuté tak, aby bežali na 10-12 w vhodnejšie CAIRO štýl vaping. Obe cievky sú vyrobené z high grade nichrome drôtu, s veľkou wicking vlastnosti sviežim vape.

Push nosenie cievky pomôcť znížiť neporiadok, keď menia a sú oveľa jednoduchšie odstrániť a nahradiť.

1.2 ohm cievky by byť vhodný pre nic predaj zadajte e-liquid, ale môže qually byť použité pri bežných e-liquid.

Aspire Tigon Náplň

Náplň nemôže byť jednoduchšie dieťa dôkaz/nepriepustných nádrž tohto typu. Prvý vytiahnuť až na vrchol spp, potom palcom alebo prstom na značku, posunutím otvorte hornej spp odhaliť kremíka únik dôkaz pečať výplň port. Silicon výplň port na tabakových výrobkoch verzia nádrž má self-tesniaci ventil, do ktorých môžete vložiť vaše zvolenej plnenie fľaše tryska na naplňte nádrž. Zatváranie nádrž je opak, posuňte top cap späť na miesto pokrýva silikónového tesnenia a zatlačte nadol.

Pamätajte, že pri použití novej cievky, nechať bavlna cievky nasýtenia v e-liquid 5 minút alebo tak, ako začnete vape. To zabezpečí, že nemusíte dostať suché hity alebo poškodenie cievky.

Cievka Inštalácia

Na Aspire Tigon nádrž, náhradné cievky je len prípad bezzávitová základný hardvér, vytiahol starý cievky a výmena za novú. Potom skrutkovanie základný hardvér späť na miesto. Upozorňujeme, že Tigon nádrž môžete stále držať e-liquid pri výmene cievky, je to preto, lebo odvod otvory v nádrži sa vzťahuje pružinou, rukáv že bude klesať zavrel tesniaci otvory, keď je cievka je odstránený.

Pamätajte si, že pred použitím cievka prvýkrát ho nechajte stáť 5 minút po naplnení e-liquid na saturovanie cievky a vyhnúť suché hit a škody na cievku.

TPD Verzia Sklenené trubice Montáž a demontáž

Pri odstraňovaní a/alebo výmena skla trubice na detská TPD verzia tanku, musíte postupovať podľa týchto krokov. Po prvé, odskrutkujte a odstráňte základný hardware a vytiahnite cievky. Potom invertného nádrže a pomocou špeciálneho kľúča za predpokladu, odomknúť top hardvéru tým, že ju v slote skrutky drží top hardvéru (pozri diagram). Ďalej, odstránenie skla trubice. Nahradiť sklenenej trubici a postupujte podľa pokynov na zadnej strane, (to je jednoduchšie umiestniť skrutka na kľúč prvý vyhľadajte ho do hornej hardware), upevnite skrutku, vložte cievku a vymeňte základný hardvér.

Pamätajte si, že pred použitím cievka prvýkrát ho nechajte stáť 5 minút po naplnení e-liquid na saturovanie cievky a vyhnúť suché hit a škody na cievku.

Geniálny samostatne tesniaci cievka bývanie

Prvý Aspire výrobok použitie geniálny dizajn, ktorý bude tesnenie na odvod otvory v nádrži, keď je cievka je odstránený.

Aspire Tigon Prúdenie Vzduchu

Na Tigon nádrž má Aspire je nové dvojakú funkciu prúdenie vzduchu nastavenia.Sústruženie to spočiatku bude odhaliť 5 menších otvorov, ako je možné nastaviť od 5 otvorená pre 4 a potom 3,2,2. Toto je pre CAIRO typ vaping s 1 malá diera je najužšiu čerpať. Rotujúce prúdenie vzduchu úprava ďalšie odhalí 'slot' štýl prúdenie vzduchu, úpravu, opäť to môže byť upravená z dokorán, aby takmer uzavretý pre obmedzujúce DTL typ hit.

Štandardná Verzia :

1* Tigon nádrže(3.5 ml) / 1* Sklo trubice / 2* Ni80 Cievky (1*1.2 Ω & 1*0.4 Ω predinštalovaný) / 10* O-krúžky / 1* Extra drip tip / 1* užívateľská príručka / 1* Záručná karta

Štítky: e cigarett rozprašovač, cigarett e, ego clearomizer, elektronické rozprašovač cairo, vape, coil tank, rdta rozprašovač rta, okraj auta, baby nose cleaner, elektrické vape smok.


( 3 Hodnotenie )

Počet