MODIFIKÁCIA 7pcs Dreva Rukoväť Kabuki make-up Sada štetcov Eyeshadow Obočie Prášok Foundation Make-Up Štetec Súprava Kozmetických Brochas Maquillaje

€4.13


MODIFIKÁCIA 7pcs Dreva Rukoväť Kabuki make-up Sada štetcov Eyeshadow Obočie Prášok Foundation Make-Up Štetec Súprava Kozmetických Brochas Maquillaje

2 ks Kabuki kefy + 5 ks oko kefy Perie: 1. Vysoká Kvalita krutosti-free Syntetické Vlasy, Mäkké a densed. 2.Obsahuje plnú dizajn kefy, praktické, aby vyhovoval vašim potrebám oči aplikácie. 3.Č vyblednutiu,pád,Č Vonia, Rukoväť pevne pevne. Tipy na použitie: 1.Miešanie Štetec:Zmes farieb spolu na veko s pridanú kontrolu. Fanúšik z drsné linky na dobre zmiešané účinok. 2.Eyeshadow Štetec:Miesto farieb v rámci celej veko pre ešte silné a aplikácie produktu. 3.Shader štetec:Aplikujte farbu na malé oblasti očí, ako sú vonkajšie viečko. Tiež používať na rozmazať dolnej lash linky. 4.Korektor štetec:Pomocou malých pohybov, použiť korektor pod oči, od rohu nosa na oblasť pod vaše vonkajšie lash linky. 5.Prášok kefa:Použiť prášok rovnomerne na tvár Pozemok vrátane : 7 kus/set make-up štetec (vybrať váš like) Ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho "Zoznamu Želaní" Ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do svojho "Uložiť Zoznam"

Spôsob Platby A Prepravy:

1. Akceptujeme Alipay, Paypal, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Ak potrebujete rýchlejšie prepravu spôsobom, odporúčame www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava .Môžete tiež vybrať, DHL,Fedx. Ak sa rozhodnete pre Ekonomické poštovné, ako je Čína Post Obyčajný Malý balík Plus、SunYou Ekonomické Air Mail、Yanwen Ekonomické Air Mail,môže to trvá asi 25-75days,a môžete sledovať to. 3. Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní, USA、Francúzsko、Spojené Kráľovstvo potrebné 1-5 týždňov ,Kanade, Austrálii, Rusku a potrebujú okolo 2 až 5 týždňov ,aby ostatné krajiny sa môžu potrebovať 4 až 6 týždňov , v Brazílii、Peru、Kolumbia、Čile a Ďalších juhoamerických krajinách môže trvá 3-12 týždňov , Grécko a iné malé okresy, môže byť potrebné, 5 až 6 týždňov. 4. Tiež ,oneskorenie alebo zlyhanie dodávky je niekedy spôsobené politiky rôznych zvykov, napríklad ,laserový ukazovateľ je neprijateľné v niektorých krajinách. Tak prosím skontrolujte vaše miestne colnej politiky starostlivo pred platby. Alebo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek zlyhanie dodávky súvisiace určenia colnej problém. Tipy: Ak máte otázku ohľadom prepravy ,kontaktujte sa s nami. Prosím, nenechajte otvorenej ľahko !!

O FAQ:

1. Otázka: I dont prijímať svoje balíčky,čo by som mal robiť? Odpoveď: Pls kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu v prvom rade.Pomôžeme vám a usporiadať inšpekcie naše spracovania prepojenie. V rovnakom čase,potrebujete skontrolujte dodaciu adresu a či platba je úspešný.Tiež ak sú pohodlné,pls poraďte sa so post office okolí. 2. Otázka: Môžete predať veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Áno,ak vaša objednávka viac ako 5 nastaví jeden čas.Môžete skontaktovať s nami. 3. Otázka: Čo mám robiť, keď mám prijímať MODIFIKÁCIA produktu? A: Prosím, starostlivo skontrolujte, či prijaté produkt je rovnaké ako to, čo ste si objednali. Ak dostanete zlý výrobok, poškodený produkt, alebo čiastočné odoslaní vašej objednávky, prosím, okamžite kontaktujte obchod sa získať po-podpora predaja. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti, aby ste v prípade, že sa niečo deje, ako je tento. 4. Otázka: Čo mám robiť, keď nie sú problémy s kvalitou výrobku? Odpoveď: to, Či používate MODIFIKÁCIA výrobky prvýkrát, alebo ste MODIFIKÁCIA produkty nadšenec, budete čeliť nasledujúce podmienky: tam budú nejaké vypadávanie vlasov alebo mierne farba vyblednutiu, keď ste prvýkrát umývanie make-up štetec. Toto je normálny jav. Ak by sa však táto situácia pretrváva počas následné použitie, potom je kvalita problém. Prosím, obráťte sa na predajcu.

O Spätnej Väzby:

Ak ste spokojný s našim výrobkom,môžete nám dať 5 hviezd spätnú väzbu a ukázať svoje krásne obrázky.Ďakujeme!

Štítky: kabuki štetec make-up, make-up, el kefy, kefa modifikácia, morská víla barbie make-up štetec, sada, aby prášok, mac štetec zvýrazňovač, modifikácia oficiálneho obchodu, očné tiene, brush make-up.


( 2 Hodnotenie )

Počet