5 Palcový 8 Jamiek 125 mm Háčika A Slučky Sander Pad Elektrické Orbitálnej Sander Disk Disky Porter Kábel, Backup Palicu Na Pad

€4.74


Odrážky:

1. Silný Kompatibilita: háčika a slučky sander podložka je vhodná pre väčšinu sanders. Tento brúsenie je disk 5 cm v priemere, a prichádza s 8 proti prachu otvory a 4 otvory pre skrutky. To môže nahradiť najčastejšie sander podložky. Bez ohľadu na to, akej značky, ak je váš 5 palcové originál sander pad má rovnaký vzor, a vzdialenosť od stredu otvoru pre skrutku do centra je 1-1/8 palcov, je absolútne vhodné.

2. Jednoduchá Inštalácia: háčika a slučky sander podložka je ľahko nainštalovať. Jednoduchá inštalácia a jednoduché. Upozorňujeme, že balík neobsahuje skrutky. Môžete použiť existujúce skrutky na sander.

3. Extra Pevný Podklad: háčika a slučky sander pad prichádza s hrúbkou a tuhý podklad. Preto je veľmi opotrebovaniu a môže byť použitý viackrát

4. High-density Háčiky: háčika a slučky sander pad prichádza s vysokou hustotou, háčiky. A háčiky extra silná priľnavosť a dlhú životnosť.

5. Mäkké Gumové: Vysoko kvalitné mäkké gumy môže znížiť vibrácie sledovať sander a zlepšenie efektivity práce a znížiť pracovné zaťaženie.

Špecifikácie:

Názov produktu: 5 Palcový 8 4 Diery Nechtov Elektrické Sander Pad 125 MM

Materiál: plast

Veľkosť: šírka: cca 125 mm/4.9; hrúbka: cca 11.5 mm/a 0,5 v

Váha: cca 52 g

Balenie Zoznam :

1*125 mm Sander Pad

Štítky: batéria porter kábel, foto stick, orbitálne sander da, kožené brúsenie palice, miband3, zálohovanie disku, hrúbka sander domov, dewalt nástroj, detail sander, pás sander.


( 0 Hodnotenie )

Počet