Maloobchod 2-10 rokov dlhým rukávom T-shirt cartoon kolo krku bavlna cartoon vozíky deti jar jeseň jeseň

€4.06


**ďalšie položky sa dostať ďalšie 4% z hromadne cena!**

*Pôvodné Priame - Miestne Značka*

Obvykle používame tenký a ľahký materiál ako plast taška na balenie tovaru, tak, že môžeme ušetriť náklady na poštovné, aby si mohli dovoliť našim zákazníkom viac nižšie ceny.

Veľkosť grafu(CM; odchýlka: 1-3 CM)

Deti NÁM Veľkosť

Oblečenie Dĺžka

Rukáv Dĺžka

Poprsie

Veľkosť na Menovku

24M

41

35

29

90

3T

44

38

32

100

4t-taktné

46

41

33

110

5T-6T

50

42

35

120

7T-8T

53

47

37

130

9T-10 TON

55

50

38.5

140

Pred použitím si, prosím umyť v teplej vode. prirodzené sušenie. nedostatok železa. použitie non-chlórového bielidla.

Platby a doprava

Akceptujeme všetky platby uvedené vyššie.

Všetky položky dodávané v lehote 1 - 5 pracovných dní (okrem víkendov a sviatkov) po zaplatení sa vymaže.

Vráti

Zaručujeme, každá vec si kúpiť, je úplne nová a nikdy nebol použitý, alebo boli vyskúšané na. (Žiadne náhrady na poštovné a balné pre medzinárodné objednávky) *Všetky otvorené položky sa odpočíta 25% doplnenie stavov poplatok *kontaktujte nás Prosím na e-mail pred odoslaním späť svoje položky. Umiestnením ponuky na našich položky, sa uvádza ste si prečítali a súhlasíte s tým, dodržiavať naše pravidlá.

Spätnú väzbu a Služby Zákazníkom

Snažíme sa o 100% pozitívnych ohlasov, a chcete si byť úplne spokojný s nákupom a transakcie. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom akéhokoľvek dôvodu, prosím, dajte nám šancu vyriešiť svoje obavy pred odchodom spätnú väzbu. Budeme odpovedať na vaše e-maily, ako rýchlo, ako je to možné, spravidla do 24 hodín. Odchádzame pozitívnu spätnú väzbu pre všetky úspešne ukončené transakcie.

Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu systému. Naša odpoveď je v 24-36 pracovných hodín zahŕňajú aj svoju e-mailovú adresu, položka # vášho nákupu keď ste e-mailu nám, aby sme mohli službu, ktorú rýchlejšie a efektívnejšie. Tiež nepoužívajte skryť vašu e-mailovú adresu. Týmto spôsobom vieme, kto ste, aby sme mohli reagovať rýchlejšie na vaše otázky. Niekedy spam filtre bude blokovať naše e-maily, a uistite sa, prosím, ak chcete skontrolovať zložku so spamom alebo hromadného e-mailu priečinok na chýbajúce správy, ak nie je počuť od nás do 48 pracovných hodín.

Prosím, navštívte Náš Obchod. . Prosím cenovú ponuku s dôverou. -- Prosím nezabudnite hodnotiť naše služby, keď vás opustí spätnú väzbu, a daj nám 5 star rating pre všetkých.. 5 Star Služba je našou prioritou ..ak ste nedostali 5 star služba najprv nás kontaktujte a uistite sa, že sme vám túto službu..pozitívnu spätnú väzbu a služieb zákazníkom je našou prioritou..ďakujem moc za nákupy v našom obchode.

Štítky: vlastné dievčatá dlhý rukáv topy, dlhý rukáv obyčajný topy, shein dámy dlhý rukáv topy, chlapci topy dlho sleevs, muži bežné dlhý rukáv topy, chlapci veľkosť 16 dlhý rukáv topy, copt dlhý rukáv topy, novonarodených chlapcov dlhé rukávy, chlapci minion dlhý rukáv topy, dievča deti dlho puzdre topy.


( 0 Hodnotenie )

Počet