Auto 3,5 mm Rádio 2v1 AUX, USB Kábel audio Duálne rozhranie Elektroinštalácia Pre Hyundai Kia Akihabara Sportage Multifunkčné vstup kábla

€1.77


Popis

Špecifikácie: -Prevádzkové Napätie: 12V -Hmotnosť: 66 g -Dĺžka kábla: 100 cm -Množstvo: 1 ks -Farba: Ako na obrázku Kompatibilné pre: Hyundai Kia Sportage Akihabara

Poznámka

Pred nákupom sa, prosím, uistite sa, že je správny kábel pre vaše auto.

Zobraziť produkt

značka zaviesť

Sme profesionálny výrobca automobilových drôt popruhy s viac ako 20-ročné skúsenosti na všetky typy automobilov, konektory, a automobilový periférnych zariadení a vlastných vodičov a káblov. S profesionálnymi technikmi a moderné zariadenia, spoločnosť má schopnosť navrhnúť a vyvíjať produkty, nezávisle a produkty vyrobené stretnúť domácich a zahraničných noriem. High-kvalitné výrobky, primerané ceny, dobrej povesti a perfektný zákaznícky servis sú naše služby princíp. Ak máte potrebu pre mass customization, alebo akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás.

O spätnú väzbu

S cieľom zachovať vysokú úroveň zákazníckych služieb, snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Dúfame, že si môžete ihneď nás kontaktujte a pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Dobrá komunikácia nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili!

Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám šťastný nakupovanie.

Štítky: zásuvka usb, hyundai usb, android dock station, zvuková karta usb, 12v usb 5v zásuvky, 12v auto zásuvky, audio rozhranie pre nahrávanie, a4 b9 fotoaparát, usb nabíjačku vape, nabíjačka do auta dual usb.


( 4 Hodnotenie )

Počet