Boxerské Reflex Loptu Nastaviť 2 Obtiažnosť Box Gule s Nastaviteľný hlavový most pre Dierovanie Rýchlosť Reakcie Agility Tréning

€2.46


Funkcia:

1. Sme špeciálne navrhnutý tak, to bolo oveľa ľahšie a mäkšie ako tenisová lopta, tak to je grove-zadarmo a každý môže tešiť to bez starostí o biť sa do tváre, oči, nos, a päste, ako dobre, je to oveľa bezpečnejšie.

2. To môže pomôcť trénovať vaše reakcie, agility, dierovanie rýchlosť, boja zručnosti a ručné koordinácie oko a zároveň poskytuje zaujímavé cvičenie.

3. Zdvíhanie závažia a dlhé hodiny v Telocvični bicykli, nie je jediný spôsob, ako získať fit! V skutočnosti, Boj Loptu môže byť aj lepšie a oveľa atraktívnejšie. Nepredvídateľnosť sa lopta odrazila od dna, spolu s intenzita úderov bude horieť vašich ramien, hrudníka, ramien a hornej časti chrbta, ideálne pre spaľovanie kalórií a klimatizácia. Navyše, je to veľmi návykový.

4. Nemusíte ísť do posilňovne, pásik hlavový most na, bavte sa a spáliť svoje telo za 15-20 minút! Ideálne pre pracovné prestávky alebo školské prestávky, alebo dokonca na pláž a park, toto zameranie boxovacie vrece bude spáliť veľa kalórií a pomôže vám dostať nosenie.

Asi farba:

Tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas,dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Štítky: rýchlosť taška otočný, boxovacie vrece box stojan ťažkých mma, boj kolónka, loptu reakcie, deti box set, tašku punč, loptu box, loptu punč, reťazová reakcia teniska, dieťa box bábika.


( 1 Hodnotenie )

Počet