Mens Bunda Bundy Mužov Hip-Hop Outwear Jeseň Windbreaker Patchwork Bežné Streetwear Muž Vonkajšie Kabát Top 4XL MWJ185

€21.24


Informácie O Výrobku

Covrlge Mens Vetrovka Bundy Mužov Hip-Hop Outwear Jeseň

Windbreaker Patchwork Bežné Streetwear Muž Vonkajšie Kabát Top 4XL MWJ185

Produkt Tvar: Bundy Kabáty

Fit: Na Mieru

Zapínanie: Pulóver

Rukáv Dĺžka: Dlhé

Sezóna: Jar: Na Jeseň; Jar;

Veľkosť Grafu (Veľkosť informatiom 1cm=0.3937 palec,naša jednotka je CM Povoliť odchýlky z 1~3 CM)

Veľkosť v našom obchode je v Európe/US veľkosť,odporúčame vám výber veľkosti ako obvykle.

Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, dajte nám vedieť, svoju hmotnosť a výšku a pás Info atď.

Tak, že vám môže pomôcť, aby ste sa rozhodli, veľkosť.

1 cm=0.3937 palec. Naše zariadenie je cm povoliť odchýlky z 1 ~3 cm.vďaka!

Upozornenie Pre Zákazníkov

O Platbu

1. Akceptujeme Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Aby každý zákazník dostane jeho/jej položka uspokojivo, vyhnúť sa zbytočnej straty, vážime si, že ste napísať správne a podrobné adresa pre bezpečné a rýchle dodanie.

3. Prosím zvoľte spôsob dopravy, ak ste objednávku. Prepravné, ak nie je, na ktoré sa vzťahuje nás, budú zahrnuté v celkovej platby.

4. Tovar vám bude zaslaný prostredníctvom vybranej spôsob dopravy, akonáhle sme dokončiť kontrolu produkt za dobrú kvalitu. Prosím, buďte trpezliví s ním.

5. Dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok, najmä počas sviatkov sa môže líšiť, a to je do značnej miery závisel od dopravcu. Takže nemôžeme garantovať. Avšak, napriek tomu, že my sa budeme snažiť, do ktorého chcete odoslať položku v čo najkratšom čase.

6. Ak ste nedostali vašu položky do 30 dní po úhrade, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať a včas dostať to, aby ste sa čo najskôr odpoveď. O spokojnosť zákazníkov je náš prvý cieľ.

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. A budeme vás informovať hneď ak nie je sklade na sklade žiadne.

Štítky: vetrovka dain bunda mužov, japonsko vetrovka, vetrovka, kabát mužov, nemecký ww2, vetrovka ženy, bunda mužov, 4xl žena, bunda muž, bunda žena.


( 1 Hodnotenie )

Počet