20 farieb, pánske kožené traky s 4 klipy Nastaviteľné Solid Black/grey/blue nohavice elastický pás Dedko Darčeky 3,5 cm

€3.74


doprava zadarmo mens vintage kožené traky s 4 klipy Nastaviteľný elastický pás nohavíc Dedko Darčeky 3,5 cm dĺžka : 100 cm

Pôvodné obrázok :

Doprava

Tovar bude dodávaný vo väčšine prípadov do 3-7 pracovných dní platby prijímajú.

Pošleme všetky medzinárodné zásielky označené ako "dar" s nižšou hodnotou pomôcť znížiť clá, dane colný vo vašej krajine.

Používame letecky a EMS na loď item(s) kdekoľvek na svete z Číny,balík sledovať počet a sledovať webové stránky.

To trvá zvyčajne 7-30 pracovný deň na celom svete, To bude závisieť na post office & ciel.

Vracia :

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite tovar s do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vráti, sú v ich orignal podmienky. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci reponsible za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu . Kupujúci bude responsilbe za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Farba nezhody :

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie , pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že položky prijaté v nesprávnej farby , prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné .

O spätnej väzby:

Sme úprimní na www.tantra-egypt.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou a sú úplne nové.

Spätná väzba je pre nás dôležité, venujte prosím čas odísť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Zaručujeme, urobiť to isté pre teba.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Sme vždy boli tu s vami spolupracovať, aby slove žiadne problémy a spoliehať sa môžete do 24 hodín.

Ďakujeme za váš čas a Podporu! Vitajte na návštevu môj obchod pre ďalšie nové príchodu položky. ^_^

Štítky: pre mužov, handričkou mužov, muži sveter, muž sveter, 4 podväzky mužov, vintage podväzky mužov, podväzky pás mužov, nohavičky podväzky mužov, muž podväzky mužov, Muž.


( 0 Hodnotenie )

Počet