6.0" Pre Samsung J8 Plus J8+ J805 SM-J805F Displej LCD Displej Náhradná Pre samsung J8 Plus lcd displeja modul

€17.70


6.0" Pre Samsung J8 Plus J8+ J805 SM-J805F Displej LCD Displej Náhradná Pre samsung J8 Plus lcd displeja modul

Vitajte v našom obchode! Venujte prosím pozornosť k našej dôležité tipy :

1.Keď sa rozhodnete miesto, aby z nás, prosím, prečítajte jasne ako je uvedené nižšie,ak máte akékoľvek pochybnosti o tom len pls kontaktujte nás najprv sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.

2. Ak chcete umiestniť bluk objednávky, prosím kontaktujte nás a požiadajte o citáty,dáme vám najlepšie whoelsale ceny .

3.Po Obdržaní tovaru, Prosím, nainštalujte priamo akonáhle dostanete tovar.

1)Pripojiť pomocou vášho telefónu môžete test po prvé, ak výrobok je normálne, potom nainštalovať, alebo nechať odborníkov o pomoc.Akékoľvek poškodenia alebo vady spôsobené nesprávnym prevádzky nie sú v pôsobnosti kvality.

2)Prosím neotvárajte spor, je k úrazu. Komunikovať viac, uistite sa, že sme sa obe strany riešiť problémy dobre.

O Záruke:

1.Sú výrobky najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím, kontaktujte náš Tím Služieb Zákazníkom .Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

2.Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané vyššie.Prosím informujte nás, a nám poslať späť do 3 dní pre vrátenie peňazí.Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vrátiť tovar.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť je náš výkon! My sa budeme snažiť poskytnúť poistné služby.

2. Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania a rozchodom, ako dobre sa nám darí. Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. Ďakujeme!

Štítky: veľa lcd j8, j8 samsung displej, surenoo lcd, pôvodný dom samsung, casa samsung originál, sm n9600, displej lcd, n8 obrazovke náhradné, j8 obrazovke, j6.


( 0 Hodnotenie )

Počet